Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un spital din Iași s-a umplut deja cu infectați de coronavirus

Publicat:

Scenariile de care ne temeam incep sa prinda contur: Spitalul de din Iasi este, de ieri, plin, cel de “Neoruchirurgie”, care astepta in rezerva, preluand acum cazurile grele.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie la Botosani: Inca doua victime ajung la Spitalul „Sf Spiridon”, la Clinica de Arsi

18:10, 07.06.2024 - Inca doua dintre victimele exploziei care a avut loc vineri la magazinul Dedeman din Botosani vor ajunge la Spitalul „Sf Spiridon” din Iasi, conform declaratiilor coordonatorului SMURD Iasi, prof. univ. dr. Diana Cimpoesu.

Detalii de ultima ora in cazul elevilor care au ajuns la spital, dupa ce au mancat 'hrana sanatoasa' la școala

15:45, 07.06.2024 - Starea de sanatate a celor 16 copii de la Scoala din Strunga internati la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce au consumat alimente, este foarte buna, Directia de Sanatate Publica precizand ca ancheta epidemiologica este in desfasurare.

Mai mulți elevi din Iași au ajuns la spital dupa ce au mancat sendvișurile oferite de școala

17:25, 06.06.2024 - 16 copii de la școala din localitatea Strunga, județul Iași, au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase dupa ce au inceput sa se simta rau, existand suspiciuni de intoxicație alimentara.

Mai multi elevi au ajuns la spital, dupa ce au mancat la școala in programul 'Masa calda – hrana sanatoasa'

17:05, 06.06.2024 - Mai multi elevi de la scoala din localitatea ieseana Strunga vor fi adusi, joi dupa-amiaza, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce s-au simtit rau in urma consumului unor alimente. La unitatea medicala au ajuns deja cinci copii, alti 9 urmand a ajunge in scurt timp. DSP Iasi anunta ca a declansat…

16 elevi au ajuns la spital cu enterocolita dupa ce au mancat sandvișuri la școala

16:30, 06.06.2024 - Un numar de 16 copii de la scoala din localitatea ieseana Strunga vor fi dusi, joi dupa-amiaza, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce s-au simtit rau in urma consumului unor alimente. Medicul-sef UPU-SMURD Iasi, Diana Cimpoesu a declarat ca mai multi copii de la scoala din comuna Strunga…

16 elevi de la o școala din Iași au ajuns la spital dupa ce au mancat sendvișuri primite la pranz

16:26, 06.06.2024 - 16 copii de la scoala din localitatea Strunga, județul Iași, au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase dupa ce au inceput sa se simta rau. Sunt suspiciuni de intoxicație dupa ce au mancat senvișul primit la pranz.

16 elevi de la o scoala din Iași au ajuns la spital cu enterocolita acuta dupa ce au mancat sandvișuri

16:01, 06.06.2024 - 16 copii de la scoala din localitatea Strunga, județul Iași, vor fi transportați la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce au vomat și au avut greața in urma consumului de alimente, a relatat news.ro, fara sa precizeze despre ce este vorba. Din primele informații obținute de Libertatea, copiii…

Cat ne costa pe noi toți aroganțele celor care calatoresc nevaccinați in țari exotice

20:05, 01.04.2024 - Romania a inregistrat acum doua zile primul caz de febra tifoida din acest an. Este vorba despre un pacient internat la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes“, care s-a intors recent din Pakistan și care nu s-a imunizat impotriva acestei boli.


Ce parere ai despre aceasta stire?