Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un soldat din Garda Regală a speriat teribil un turist aflat la castelul Windsor | VIDEO

Publicat:

Soldații din sunt cunoscuți pentru pentru tacerea, seriozitatea și cumpatarea lor, insa unul dintre ei a reușit sa sperie zdravan un turist. Soldatul nu a renunțat la seriozitate, ci doar a strigat la acesta sa se indeparteze. Reacția turistului a fost una foarte amuzanta. Soldații din se indreptau catre , la porțile caruia se aflau mai mulți turiști dornici sa-I fotografieze. Unul dintre ei s-a apropiat insa prea mult, iar un soldat a strigat la el sa se indeparteze. Speriat de strigatul soldatului, turistul a dus imediat mana la tampla pentru a face…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Reacția lui Catalin Dobrescu dupa ce Oana Radu a spus ca au avut o „relație toxica, abuziva”: „Este fix parerea ei, eu nu-mi spal lucrurile in public”

14:35, 29.03.2024 - Oana Radu a lansat o serie de acuze la adresa lui Catalin Dobrescu, fostul ei soț de care a divorțat oficial in decembrie. Mai mult decat atat, cantareața i-a deschis acestuia mai multe procese in judecata. In noiembrie 2023 s-a aflat ca Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit. „Eu și Catalin nu…

Cu pistolul la cap, dar mascații greșisera adresa

12:35, 29.02.2024 - Un barbat din Reșița s-a trezit cu mascații in casa. Era  dimineața, s-a intamplat pe  23 februarie. Omul dormea și zice ca avea pistolul la cap cand s-a trezit, iar cand s-a dezmeticit mai bine  era deja pe burta. Copilul,  in varsta de numai de 4 ani, a avut cel mai mult de suferit. Au fost și pagube,…

Momentul in care 65 de soldați ruși sunt uciși la o parada de o racheta de fabricație americana VIDEO

18:10, 21.02.2024 - Cel puțin 65 de soldați și ofițeri au fost uciși de un atac cu o racheta ucraineana de fabricație americana. Soldații ruși erau aliniați pentru o inspecție facuta de catre comandantul lor, generalul-maior Oleg Moiseev, in varsta de 49 de ani, cand au fost loviți.

Reacția lui Alex Velea dupa ce s-a vehiculat ca a fost martor la omorul de la Padina: „In momentul incidentului eu nu eram acolo”

14:46, 15.02.2024 - Cantaretul Alex Velea a explicat, joi, intr-o postare pe Instagram, ca nu a fost martor la omorul de la hotelul din Padina si sustine ca a fost discreditat in mass media care a publicat articole despre implicarea lui in acel eveniment.

Violeta a lasat-o fara replica pe Andreea Marin. Fiica lui Ștefan Banica nu vrea sa fie influencer și nici sa foloseasca filtre: „Multe tinere asta fac”

10:35, 13.02.2024 - Andreea Marin are o relație deschisa cu fiica sa și i-a oferit o educație aleasa. Fosta prezentatoare i-a vorbit Violetei despre filtrele folosite pentru poze, iar reacția adolescentei a uimit-o pe mama ei.Violeta, in varsta de 16 ani, este deja implicata in multe proiecte, unde s-a oferit sa faca voluntariat.…

Reacția NATO la comentariile lui Trump: „Submineaza intreaga securitate și expune soldatii americani si europeni unui risc sporit”

17:50, 11.02.2024 - „Orice sugestie ca aliatii nu se vor apara reciproc submineaza intreaga noastra securitate, inclusiv pe cea a SUA, si ii expune pe soldatii americani si europeni unui risc sporit”, a declarat duminica secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, intr-o declaratie scrisa trimisa presei, in care a reactionat…


Ce parere ai despre aceasta stire?