Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un soi de ceapă este inamicul de temut al cancerului mamar și al celui de colon. Cercetătorii au observat cum consumul acestuia slăbește puterea tumorilor

Publicat:

Soiurile de ceapa existente in comert, ceapa galbena, ceapa dulce, salota, ceapa verde, ceapa rosie, printre cele mai cunoscute, vin la pachet cu numeroase beneficii pentru sanatate. galbena, cea mai comuna, este eficienta pentru tratarea racelilor si afectiunilor respiratorii, ajuta la eliminarea toxinelor din organism si imbunatateste migrenele. dulce sau arpagicul are un continut scazut de sulf si mai ridicat de apa, este cunoscuta pentru ca imbunatateste sanatatea osoasa, reduce inflamatiile si imbunatateste digestia.Salota sau ceapa frantuzeasca Acest soi…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Mana cereasca pentru SUA: a fost descoperit un uriaș zacamant de litiu

13:00, 11.04.2024 - O recenta descoperire geologica a risipit ingrijorarile americanilor privind dependența industriei lor de importul de litiu . Caldera McDermitt din Statele Unite ar conține cel mai mare zacamant de litiu din lume. Se estimeaza ca situl adaposteste zeci de milioane de tone de metal alcalin prețios. Acest…

Boala misterioasa fara leac care te face captiv in propriul tau corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane

07:05, 22.03.2024 - Neuroferitinopatia este o boala rara a creierului care ii face pe pacienți sa devina captivi in propriul lor corp și pare sa afecteze, in mare parte, doar urmașii unei singure familii, scrie BBC. Cercetatorii de la Universitatea din Cambridge testeaza acum daca un medicament care exista deja pe piața…

Antidotul miraculos din Evul Mediu - Oamenii de știința polonezi au recreat un medicament stravechi

19:10, 19.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Wroclaw, Polonia, au fost primii din lume care au recreat in mod sigur faimosul medicament al trecutului - teriac (theriac). Teriacul, format din 71 de substanțe diferite, a fost apreciat in Europa pana in secolul al XVIII-lea ca un antidot miraculos…

Romania a inaugurat unul dintre cele mai moderne centre de cercetare din Europa: cercetatorii studiaza terapii noi anti-cancer

12:20, 15.03.2024 - Un centru de cercetare in bio-economie sustenabila a fost inaugurat, vineri, de Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, in localitatea Vladimirescu, in urma unui proiect de 7,5 milioane de euro, aici lucrand peste 30 de cercetatori, unii reveniti in tara dupa ce au lucrat in centre importante din Europa,…

Pot animalele sa „miroasa frica oamenilor? Cat de mult ne putem ascunde teama de simțurile patrupedelor

16:05, 06.03.2024 - Legatura speciala dintre oameni și animale a intrigat intotdeauna imaginația și curiozitatea noastra. De-a lungul timpului, s-a observat ca unele specii de animale, in special cainii, manifesta o sensibilitate aparte fața de emoțiile și starea de spirit a oamenilor. Intrebarea care persista este daca…

Alexandra Coșofreț, fata cu naiul

11:31, 03.03.2024 - La doar 29 ani, Alexandra Coșofreț, din comuna Vanatori-Neamț, este profesor titular de muzica la instrumentul nai, la Școala de Arta “Sergiu Celibidache” din Roman și și-a deschis o școala de muzica in Targu-Neamț. Chiar daca zilnic face naveta Targu-Neamț-Roman, nu se plange de acest lucru.  Clasele…

Ornitologii au gasit o pasare rara, considerata disparuta

02:10, 24.02.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din Texas din El Paso au petrecut șase saptamini in cautarea pasarii rare cu creasta galbena (Prionops alberti) in jungla din Republica Democratica Congo. Pina in prezent, Coiful cu cresta galbena nu mai fusese vazut de aproape doua decenii, din care cauza a fost considerat…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?