Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român şi-a măcelărit mama şi sora, iar apoi le-a aruncat în râu. Declaraţii terifiante, la 3 ani de la oroare

Publicat:

Povestea lui tinea primele pagini ale ziarelor, in urma cu trei ani, atunci cand tanarul si-a ucis mama si sora, le-a macelerit, iar cadavrele le-a aruncat intr-un rau din Verona, acolo unde acestea se mutasera.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Experientele terifiante ale unui roman prin jungla triburilor papuașe. „Am fost acceptat in tribul Oamenilor de lut“ FOTO

18:50, 28.05.2024 - Radu Paltineanu, din Piatra Neamt, cunoscut pentru expeditiile sale unice prin lume, a pornit recent intr-o aventura prin Papua Noua Guinee. Aceasta a fost un scurt preambul, de doar 15 zile, al unei expediții mult mai ample, pe care o va face pe insula intr-un viitor apropiat

Lupescu e sigur: „Razvan Lucescu e cel mai bun antrenor roman” + Declarații tari despre meciul de retragere: „Ne putem accidenta și in mers”

17:31, 20.05.2024 - Prezent la antrenamentul „Generației de Aur”, inainte de meciul de retragere, Ionuț Lupescu a vorbit despre partida de sambata, de pe Arena Naționala, dar și despre Razvan Lucescu, campion in Grecia cu PAOK. Lucescu Jr. a cucerit al doilea titlu cu PAOK, al patrulea din istoria clubului. A fost sarbatoare…

Ce amenda a primit un roman care a scos trei pui de pisica din portbagaj și i-a aruncat pe strada

16:40, 20.05.2024 - Un barbat din Suceava a fost amendat cu 3.000 de lei, dupa ce a abandonat trei pui de pisica pe strada. Momentul a fost surpris in imagini, masina si ulterior proprietarul fiind identificati de politisti.

Papa Francisc spune ca tensiunile și dezbaterile sunt inevitabile intr-o societate moderna

15:15, 18.05.2024 - Argumentele și tensiunile sunt inevitabile in societatea moderna și nu ar trebui sa fie ascunse sub preș, a declarat sambata Papa Francisc, avertizand ca incercarea de a impune o viziune uniforma favorizeaza frustrarea și violența, scrie Reuters. Adresandu-se unei adunari pentru pace intr-un amfiteatru…

Camionagiu roman ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod, in Belgia

22:40, 13.05.2024 - Cinci tineri urmeaza sa compara marti in fata justitiei belgiene, in cadrul unei anchete pentru asasinat, banuiti ca au aruncat de pe un pod un capac de canal care a ucis un camionagiu roman, a indicat luni parchetul din Namur (centru), transmite AFP.

CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam

11:20, 09.04.2024 - Ca urmare a acestor incalcari, poliția i-a suspendat permisul de conducere. The post CONSECINȚE GRAVE Șofer roman fara permis in Olanda dupa ce a aruncat țigari pe geam first appeared on Informatia Zilei .

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.


Ce parere ai despre aceasta stire?