Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român de 42 de ani a fost bătut și ars de viu, în Italia! Pedeapsa pe care au primit-o ucigașii bietului om

Publicat:

Vasile, un roman care locuia in Italia a fost ucis cu sange rece de catre trezi indivizi. Este uluitor cum au putut sa-l chinuie pe sarmanul om al strazii, l-au batut și ars deviu, deoarece a indraznit sa ceara trei tigari!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz revoltator in Italia! Un roman a fost arestat, dupa ce a batut cu bestialitate un barbat

22:35, 11.04.2024 - Caz ingrozitor in Italia! Un roman a batut cu bestalitate un barbat, pana cand a ajuns in stare critica. Agresorul a fost arestat de polițiștii italieni. Acesta a intrat in casa barbatului pentru a-l jefui. Victima a murit in urma cu puțin timp.

El este Mihai, un tanar roman care a primit premiul pentru cel mai bun cercetator in robotica și inteligența artificiala din Italia

15:31, 05.04.2024 - Mihai Dragușanu, un cercetator originar din Piatra Neamț și in prezent asistent universitar la Universitatea din Siena, regiunea Toscana, a fost distins cu premiul ”Cel mai promițator cercetator in robotica și inteligența artificiala” din Italia.

Roman prins circuland pe contrasens beat si fara permis, in Italia. Ce pedeapsa a primit

20:40, 31.03.2024 - Un roman de 28 de ani a primit o sanctiune dura din partea politiei italiene dupa ce a condus beat. Incidentul s-a produs noaptea trecuta, in jurul orei 01:00. Citește și: Un polițist olandez a dezvaluit cați bani fac romanii care cerșesc intr-o saptamana Potrivit legnanonews.com, cetatenii din Legnano,…

Un roman a mers la poliție sa reinnoiasca un permis de conducere cumparat de pe Facebook! Ce pedeapsa a primit barbatul

10:25, 29.03.2024 - Caz șocant! Un roman a mers la poliție sa iși reinnoiasca permisul de conducere fals! Barbatul a cumparat actul de pe Facebook. Ce pedeapsa a primit in urma acestei descoperiri. Decizia nu este una definitiva.

Un roman din Italia și-a batut vecinii cu coada de matura, suparat ca faceau un gratar

16:45, 18.03.2024 - Doua persoane au fost agresate de un roman in timp ce se pregateau sa faca un gratar in curtea lor. Situația a escaladat rapid atunci cand vecinul roman in varsta de 50 de ani a intrat brusc in curtea lor și a inceput sa-i atace verbal și apoi fizic.

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

Ce pedeapsa a primit elevul de 15 ani, din Targu Mures, care si-a batut diriginta si a bagat-o in spital. Autoritațile au luat decizia, dupa ce a fost eliberat

16:15, 13.03.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de 15 ani, din Targu Mureș, care si-a batut diriginta si a bagat-o in spital, a fost lasat in libertate de anchetatori. Ei bine, dupa aceasta decizie, profesorii instituției de invațamant s-au plans ca se tem sa mai mearga la cursuri, astfel ca minorul a primit o alta…

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.


Ce parere ai despre aceasta stire?