Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un primar din Timiș, în duet cu Dan Bittman

Publicat:

a anunțat publicul ca va dedica o melodie primarului comunei, , invitandu-l pe scena. Impresionat de moment, primarul ... The post Un primar din Timiș, in duet cu Dan Bittman appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Percheziții mamut la mafia drogurilor: 11 retinuti si 9 persoane sub control judiciar

18:15, 30.04.2024 - Politistii si procurorii au facut 23 de perchezitii in judetele Timis si Caras-Severin, la persoane suspectate de trafic de diferite droguri. Substantele erau amestecate pentru obtinerea unui efect sporit, iar dependentii erau instigati la comiterea de infractiuni. Drogurile erau vandute cu sume cuprinse…

„Dar din Dar“, din nou in satele din Banat

09:46, 28.04.2024 - CARAS-SEVERIN – Pentru familiile nevoiase din satele din Caras-Severin si Timis, Iepurasul de Paste va veni mai devreme. Voluntarii de la Acasa in Banat vor oferi pachete cu alimente, dulciuri si produse de igiena! A devenit deja o traditie ca, in preajma sarbatorilor, cei de la Acasa in Banat sa demareze…

Se fac recrutari pentru cei care iși doresc sa devina jandarmi

13:21, 24.04.2024 - In perioada 24 aprilie-14 mai se desfașoara o noua campanie de recrutare pentru cei care doresc o cariera militara in Jandarmeria Romana. Sunt 700 de locuri disponibile, inclusiv in Timiș.

Heroina, pastile, seringi - patru traficanți de droguri, reținuți in Timiș

22:05, 18.04.2024 - Cantitați semnificative de substanțe interzise, inclusiv heroina, alprazolam, tramadol și canabis, precum și alte obiecte folosite pentru traficul de droguri au fost confiscate in Timiș. Patru traficanți au fost reținuți.

Fondatorul USR Timis, acuzații la adresa lui Fritz: Filiala USR Timis nu ma mai reprezinta. Este un instrument de manevra

14:25, 15.04.2024 - Fondatorul filialei USR Timiș, Crisitan Moș, vicepreședinte al CJ, a transmis pe Facebook ca nu mai poate susține proiectul USR, reclamand alianța cu Forța Dreptei și cu PMP, dar și susținerea lui Alin Nica pentru conducerea CJ Timiș.

Proiect de lege pentru scutirea de impozitare a indemnizațiilor de internship. Raoul Trifan, printre inițiatori

12:16, 11.04.2024 - Raoul Trifan, senator USR de Timiș, impreuna cu alte doua colege de-ale sale, a depus o inițiativa legislativa care privește indemnizațiile de internship. Acestea ar urma sa nu mai fie impozitate peste pragul salariului minim pe economie.

Ce cumpara un primar de la firma unui consilier judetean, coleg de partid

07:30, 08.04.2024 - In ultimii trei ani, o firma controlata de o consiliera județeana din Timiș a caștigat peste 570.000 de lei (echivalentul a aproximativ 115.800 euro) prin parteneriate cu o primarie din același județ. In 2017, Ministerul Economiei a susținut financiar inființarea acestei firme cu 40.000 de euro, avand…

Doua noi puncte gastronomice locale, autorizate intr-o comuna din Timiș

21:51, 02.04.2024 - Dupa ce mai mulți ani la rand au derulat activitați de promovare turistica a comunei Margina, de dezvoltare a unor produse turistice locale și implicare a comunitații in mai multe activitați de profil, doi localnici au deschis doua puncte gastronomice.


Ce parere ai despre aceasta stire?