Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un personaj ca o mănușă pentru sexy-Ruby! Alesha Dixon încheie apoteotic seara transformărilor la „Te cunosc de undeva”!

Publicat:

Sexy și rea, dar și talentata pe deasupra. Ruby a incins atmosfera pe scena „Te cunosc de undeva” intr-o costumație darnica, un dans senzual și un cantec care face furori indiferent cand il asculți

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona și Ristei, provocare de zile mari pe scena Te cunosc de undeva! „Mi-a dat fatala! Nu ma așteptam sa mai vina o data asta pentru mine!”

09:26, 11.05.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o noua transformare solicitanta pentru Ilona și Ristei. In editia ȋn care s-ar putea afla deja primii finaliști, ruleta le-a adus celor doi artiști un hit m

Connect-R fata ȋn fata cu...Connect-R sambata, la Te cunosc de undeva! „Relu, vei avea ocazia sa vezi cea mai buna varianta a ta”

11:21, 11.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurentii sezonului 20 al transforming show-ului ȋntr-o situatie inedita.

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Emi și Cuza, transformarea care li s-a potrivit manușa. Cum a sunat parodia „Putin, Putout”

22:35, 23.03.2024 - Emi și Cuza s-au transformat in Klemen Slakonja și au cantat „Putin Putout” in a șasea gala Te cunosc de undeva! sezonul 20. Piesa este o adevarata parodie, iar cei doi au reușit sa puna in scena videoclipul „nebun” ala acesteia.

Xtra Night Show. Romica Țociu și Paula Chirila, detalii despre Te cunosc de undeva. Care a fost greu mai greu personaj de interpretat: ”Nebunul ala...” / VIDEO

23:55, 18.03.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au parte de o mulțime de promocari la Te cunosc de undeva. Cei doi formeaza o echipa puternica in cadrul competiției și demonstreaza tot timpul cat sunt de buni. Cu toate acestea, au avut și un personaj greu, care le-a dat batai de cap.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Transformare inedita! Celebra piesa "Baby Shark", pusa in scena de Alexia Țalavutis și Dima Trofim: „Nu ma așteptam ...” / VIDEO

23:31, 16.03.2024 - In ediția din aceasta seara, cea cu numarul cinci a emisiunii Te cunosc de undeva!, difuzata pe data de 16 martie 2024, Dima Trofim și Alexia Țalavutis s-au transformat in Baby Shark. Cum au comentat jurații momentul lor.

Ilona si Ristei, personaj de senzatie, sambata, de la 20.00, la Te cunosc de undeva! „N-am crezut ca o sa cant asta vreodata!”

17:20, 14.03.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a pregatit un personaj savuros, care i-a provocat din toate punctele de vedere – Sand

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Bebe Rexha și J Balvin, pe scena emisiunii. Barbara și Bella au intrat perfect in pielea personajelor: „Sunteți frumoase și talentate...” / VIDEO

22:10, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Barbara și Bella fac echipa. In ediția din aceasta seara, cele doua concurente s-au transformat in Bebe Rexha și J Balvin. Cum au comentat jurații prestația lor artistica.


Ce parere ai despre aceasta stire?