Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un orădean și un italian, obligați de instanță să restituie 20 de milioane de lei, TVA rambursat ilegal

Publicat:
Un orădean și un italian, obligați de instanță să restituie 20 de milioane de lei, TVA rambursat ilegal

Curtea de a decis, luni, sa-i oblige pe administratorul unei firme din Oradea și pe un cetațean italian sa achite daune de peste 20 de milioane de lei, reprezentand TVA rambursat prin operațiuni nelegale.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol si foto: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Curtea de Conturi, spulberata in instanța de Electrica! Miza – 46 milioane de euro

11:20, 17.04.2024 - Electrica a caștigat definitiv procesul cu instituția de control, inițiat acum șapte ani dupa ce Curtea de Conturi a acuzat compania ca ar fi cumparat echipamente care nu se regasesc in patrimoniu. Schoenherr Romania a asistat cu succes Societatea Energetica Electrica (Electrica) in caștigarea unui…

Sentința definitiva in procesul graului-rezerva de stat de la Comcereal Bihor. Fostul administrator va plati 4 milioane de lei

15:06, 03.04.2024 - Curtea de Apel Oradea a dat, miercuri, sentința finala in dosarul in care fostul administrator al Comcereal Bihor, Petru Țiț-Andreescu, a fost acuzat de dispariția a 5 milioane de kilograme de grau - rezerva de stat, din silozurile din județ ale companiei, dar și de distrugerea altor aproape 5.000 de…

Gheorghe Ștefan, bun de plata! „Pinalti” are de achitat 1,8 milioane de euro catre fostul angajator

13:21, 03.04.2024 - Gheorghe Stefan, zis „Pinalti”, a fost gasit vinovat de instanța, dupa un proces care a durat mai bine de 7 ani de zile! Fostul primar are de achitat acum un prejudiciu enorm. Gheorghe Stefan, zis „Pinalti”, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, a pierdut un proces civil care s-a intins pe parcursul…

Traficantul oradean prins de polițiști cu ajutorul lui „Burghezu’”, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare

14:41, 02.04.2024 - Un oradean de 39 de ani a fost ridicat de polițiștii de la Compartimentul Urmariri Bihor și dus la penitenciar, dupa ce Curtea de Apel Oradea a menținut, luni, condamnarea acestuia la trei ani de detenție pentru trafic de droguri.

Peste 5.700 de haine și incalțaminte second-hand, restituite de Curtea de Apel unui oradean condamnat pentru evaziune

06:35, 31.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a hotarat sa-i restituie unui barbat condamnat pentru evaziune peste 5700 de articole de imbracaminte și incalțaminte second-hand, dar și mai bine de 400 de inele, lanțuri și alte accesorii.

Eleva care l-a injunghiat pe pedagogul de la colegiul oradean „Traian Vuia”, plasata in arest la domiciliu

20:21, 07.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi dupa-amiaza, sa o elibereze de dupa gratii pe eleva de 16 ani, de la colegiul „Traian Vuia”, acuzata de tentativa de omor dupa ce l-a injunghiat pe un pedagog din cadrul școlii.

Zidar acuzat de evaziune - 4 ani de inchisoare in prima instanța, salvat de prescripție in apel

07:25, 29.02.2024 - Un bihorean de 47 de ani, condamnat la sfarșitul anului trecut, de Tribunalul Bihor, la mai bine de 4 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a scapat de detenție in urma unei decizii definitive data, marți, de Curtea de Apel Oradea.

Avocat condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca ar fi condus baut

17:35, 23.02.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, vineri, sentința pe fond in cazul unui avocat acuzat ca s-a urcat la volan sub influența alcoolului. Instanța l-a condamnat la 10 luni de inchisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei pe un termen de doi ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?