Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou scandal ZGUDUIE familia regretatei Denisa Răducu. "Fata mea nu a avut nici un iubit!"

Publicat:

nu-l mai recunoaste pe Florin ca iubitul Denisei, desi in luna septembrie avea doar cuvinte de lauda la adresa tanarului. Sustine ca nu il cunoaste si ca fiica sa nu a avut niciun partener de viata.

, ultima inregistrare inainte de a muri. Este un colind VIDEO

La cateva saptamani de la inmormantare, Florin ar fi luat decizia sa revina in Spania pentru a se ocupa de afacerile pe care le-a neglijat cat timp Denisa a luptat cu boala. Daca, in urma cu patru luni, vorbea la superlativ de Florin, nu-l mai recunoaste acum pe iubitul fiicei sale.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Veste buna pentru moldoveni stabiliți in Spania: Vor putea obține permis de conducere spaniol fara a susține un examen

21:26, 18.04.2024 - Veste buna pentru moldovenii stabiliți in Spania. Datorita unui acord semnat astazi intre Moldova și Spania, șoferii vor putea schimba permisele de conducere moldovenești in cele spaniole fara teste suplimentare, iar intre timp vor putea circula cu permisele de conducere moldovenești.

Japonezii vor avea acelasi nume de familie peste 500 de ani, susține un studiu. Care este cel mai frecvent nume

11:50, 02.04.2024 - Pana in anul 2500, toti japonezii vor purta numele de familie Sato, care acum este cel mai intalnit nume de familie din tara asiatica, susține un studiu realizat de Universitatea Tohoku din nordul Japoniei, a relatat agenția de știri EFE, preluata de Agerpres.Motivul, spun autorii cercetarii, este tendinta…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Reacția Cristinei Cioran dupa ce tatal fetitei sale a fost surprins alaturi de o alta femeie. „Daca e triunghi eu nu ma bag”

16:30, 21.03.2024 - Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au trait o frumoasa poveste de dragoste, insa, la scurt timp dupa ce a venit e lume fetița lor, cei doi au pus capat relatiei. Acum, o cresc impreuna pe fiica lor, Emma, chiar daca intre ei lucrurile sunt complicate.De curand, paparazzii l-au surprins pe Alexandru…

Razboi in Ucraina, ziua 755 | Gerhard Schroeder sustine decizia lui Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus

00:06, 19.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 755. Fostul cancelar german Gerhard Schroeder susține decizia actualului cancelar Olaf Scholz de a nu livra Ucrainei rachete Taurus si respingerea de catre acesta a desfasurarii de trupe terestre.

Cine este iubitul Alexandrei Stan. Imagini cu afaceristul belgian și artista pe proprietatea de lux din Spania

11:30, 14.03.2024 - Alexandra Stan, in varsta de 34 de ani, iubește din nou. Artista și-a ținut pana acum iubitul secret, insa, au aparut primle imagini cu aceștia impreuna, pe o proprietate de lux. Cei doi au fost surprinși la vila barbatului din Spania.La inceputul acestui an, Alexandra Stan și noul partener au fost…

Polonia trebuie sa se pregateasca pentru riscul unui razboi cu Rusia, sustine ministrul polonez al apararii

18:20, 05.02.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat intr-un interviu publicat luni ca Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia, relateaza agentia DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?