Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou scandal între Hillary Clinton şi Doland Trump: Care sunt acuzaţiile acum

Publicat:

Un purtator de cuvant al lui , candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, a declarat vineri ca testul nuclear efectuat de Coreea de Nord este un exemplu al "esecurilor catastrofale" ale contracandidatei democrate a lui Trump, ,

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

'A primit ordin s-o salveze pe Dinamo'. Acuzatiile care ii vor distruge cariera si vor declansa un scandal imens

09:16, 16.04.2024 - Acuzatii care vor produce un adevarat cutremur in Superliga. Totul dupa meciul in care un fotbalist a fost la un pas de moarte.Vezi AICI cine 'a primit ordin s-o salveze pe Dinamo'...Scandal urias si acuzatii absolut devastatoare la adresa celor de la Dinamo, dupa ultimul meci.

Donald Trump, invitat in Ucraina pentru a vedea situația cu ochii lui. Zelenski ii respinge planul de pace, calificandu-l ca fiind unul 'primitiv'

06:31, 11.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski susține ca presupusul plan al lui Doland Trump privind finalul razboiului din Ucraina este „primitiv”. Planul propune ca Ucraina sa renunțe la o serie de teritorii. Totuși, Trump spune ca propunerea nu-i aparține și vorbește despre „știri false”.

Alegeri cu scandal: Un judecator l-a eliminat pe Donald Trump de pe buletinul de vot

08:20, 29.02.2024 - Intr-o mișcare surprinzatoare, un judecator din Illinois l-a eliminat pe fostul președinte Donald Trump de pe buletinul de vot din acest stat, pe baza unei secțiuni a celui de-al 14-lea amendament la Constituția Statelor Unite.


Ce parere ai despre aceasta stire?