Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou parc, cu havuz și ieșire pe lac, se construiește la Orhei cu suportul echipei lui Ilan Șor

Publicat:

Un nou parc se construiește la Orhei cu suportul echipei lui Ilan Șor și a administrației locale. Acesta va fi amplasat langa „OrheiLand”, completand astfel palmaresul zonelor de agrement din oraș. Pentru ca noua destinație, care va atrage vizitatorii, sa fie data in exploatare cat mai curand, muncitorii lucreaza zi și noapte, se menționeaza intr-un comunicat.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Grosu, despre „Pobeda”, constituita la Moscova de catre Ilan Șor: O dovada ca Rusia a pus miza pe gruparile criminale organizate

21:50, 29.04.2024 - Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a comentat „Pobeda”, constituita la Moscova de catre Ilan Șor. Potrivit lui Grosu, evenimentul este „o dovada pe fața ca Federația Rusa a pus miza pe gruparile criminale organizate”.

Trei strazi din Orhei au intrat in reparație capitala: Primaria municipiului a reluat proiectele de renovare a infrastructurii

13:15, 18.04.2024 - Primaria Orhei continua sa renoveze infrastructura municipiului. Trei strazi din cartierul Nistreana au intrat in reparație, lucrarile fiind desfașurate in cadrul programului lansat de Ilan Șor.

Marina Tauber, apropiata prorusului Ilan Șor, ia apararea oficialilor ruși carora MAE le-a interzis participarea la o conferința

18:05, 21.03.2024 - Deputata Marina Tauber a solicitat audierea ministrului de Externe din Rep. Moldova, fiind nemulțumita ca a interzis oficialilor ruși sa vina la Conferința regionala a Organizației pentru Alimentație și Agricultura (FAO). In replica, președintele Legislativul a declarat ca ei ,,nu au ce cauta aici”.

Flori pentru femeile din Orhei și Balți: Reprezentanții echipei lui Ilan Șor au organizat un flash mob pe strazile din aceste orașe

17:20, 09.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, reprezentanții echipei lui Ilan Șor au ieșit pe strazile din Orhei și Balți pentru a inmana flori doamnelor și domnișoarelor. Flash mob-ul pozitiv din capitala Nordului a fost organizat de Anastasia Svetlichnii, Victoria Șapa și reprezentanții aripii de tineret a partidului…

Constanta. Palatul Copiilor natatie: Matei Diaconescu, mezinul echipei, a implinit zece ani. Cadoul si l-a facut la concursul de la Targoviste! (GALERIE FOTO + VIDEO)

17:10, 01.03.2024 - "Praslea cel Voinicldquo; Matei Diaconescu a obtinut doua medalii de aur si una de argint la Cupa Rotary Contratimp 2024. Moment deosebit in viata micului inotator constantean Matei Diaconescu, de la Palatul Copiilor Constanta, care a implinit frumoasa varsta de zece ani. Mezinul echipei de pe litoral…

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

Notele Batranei Doamne: FC Voluntari – UTA 0-1. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad

13:15, 18.02.2024 - UTA a reușit la Voluntari ceea ce nu a reușit la Arad și la Oradea, in meciurile de pe teren propriu, atat in campionat cat... The post Notele Batranei Doamne: FC Voluntari – UTA 0-1. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO Campioana Italiei, tot mai departe de locurile de Champions League - Infrangere cu AC Milan

09:50, 12.02.2024 - Napoli, campioana en-titre a Italiei, a pierdut cu 1-0 pe terenul echipei AC Milan și se afla la șapte puncte in spatele echipei de pe locul 4 din Serie A, ultimul care asigura calificarea in Champions League.


Ce parere ai despre aceasta stire?