Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un moldovea, prins la frontieră cu un permis de conducere românesc: Cât a plătit pe el

Publicat:
Un moldovea, prins la frontieră cu un permis de conducere românesc: Cât a plătit pe el

Un moldovean și-a cumparat un permis de conducere romanesc, iar la trecerea frontierei de stat a fost informat ca este falsificat. In cauza, polițiștii de frontiera au inițiat cercetari pe numele moldoveanului, anunța Poliția de frontiera.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un moldovean, prins la vama cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:10, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Un moldovean, prins la frontiera cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:06, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Selly a ramas fara permis de conducere. A fost prins in timp ce conducea cu peste 200 de km/h

19:55, 23.03.2024 - Selly a dat, de curand, de probleme, dupa ce a fost oprit de polițiști. Vloggerul se afla la volanul bolidului sau de lux, pe care și l-a cumparat in urma cu cateva luni, și a condus cu peste 200 km/h.

[BREAKFAST] Un roman și-a cumparat de pe Facebook permis de conducere și a fost prins in Belgia: „Ma bucur ca m-a oprit Poliția!” 


13:05, 07.03.2024 - Un barbat a primit o amenda uriașa și o interdicție de șase luni de a conduce, dupa ce poliția l-a prins cu un permis de conducere fals pe care l-a achiziționat de pe internet. E vorba despre un șofer roman, relateaza cotidianul regional Provinciale Zeeuwse Courant. Inculpatul este de origine romana…

Un roman și-a cumparat permis de conducere de pe Facebook cu 2.500 de euro și a fost prins: „Ma bucur ca m-a oprit Poliția!”

15:31, 05.03.2024 - Un barbat a primit o amenda uriașa și o interdicție de șase luni de a conduce, dupa ce poliția l-a prins cu un permis de conducere fals pe care l-a achiziționat de pe internet. E vorba despre un șofer roman, relateaza cotidianul regional Provinciale Zeeuwse Courant. Inculpatul este de origine romana…

POLIȚIA DE FRONTIERA La intrarea in țara, a fost descoperit un permis de conducere care nu corespunde categoriei

13:51, 26.02.2024 - Politistii de frontiera satmareni cerceteaza un cetațean ucrainean care la intrarea in țara a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere necorespunzator ... The post POLIȚIA DE FRONTIERA La intrarea in țara, a fost descoperit un permis de conducere care nu corespunde categoriei first…

A platit 500 de euro pentru un permis de conducere fals și s-a ales cu dosar penal: Un moldovean, prins la vama

12:30, 02.02.2024 - Un moldovean de 39 ani a fost prins la vama cu un permis de conducere fals și s-a ales cu dosar penal. Totul s-a intamplat ieri, 1 februarie, in jurul orei 16:20 in punctul de Trecere a Frontierei Stanca-Iasi.


Ce parere ai despre aceasta stire?