Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un ministru a fost forţat să demisioneze după ce i s-au adus acuzaţii de hărţuire sexuală

Publicat:

Intr-un comunicat, ministrul responsabil pentru problemele copiilor, , și-a prezentat scuzele, "fara rezerve, oricarei persoane pe care am suparat-o sau care a considerat comportamentul meu inadecvat".

"Unele dintre acțiunile mele anterioare au fost considerate ca inadecvate. In timp ce eu eram de parere ca doar glumeam sau incercam sa fiu prietenos, comportamentul meu se poate sa fi fost inoportun ori sa fi ridicat semne de intrebare in legatura cu intențiile mele", a scris ministrul demisionar.

El și-a exprimat speranța ca demisia sa va feri o femeie ori familia…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rafah risca sa se transforme intr-o baie de sange. Un ministru israelian ameninta cu inlaturarea guvernului Netanyahu daca nu va fi lansat asaltul

23:05, 28.04.2024 - Ministrul israelian de finante, Bezalel Smotrich, a avertizat duminica guvernul lui Benjamin Netanyahu cu inlaturarea de la putere in cazul in care acesta renunta la asaltul militar planificat asupra orasului Rafah din sudul Fasiei Gaza, relateaza dpa, conform AGERPRES.

Ancheta la varful Guvernului pentru deplasari cu avioane private

17:55, 28.03.2024 - Ministrul de externe leton Krisjanis Karins a anuntat ca demisioneaza din functie, in urma deciziei procurorului general de a deschide o ancheta penala cu privire la cheltuielile ocazionate de deplasarile sale aeriene, inclusiv cu avioane private, in perioada in care a fost premier. Decizia a fost luata…

Cum s-au sfirșit discuțiile privind formarea guvernului in Bulgaria

10:50, 25.03.2024 - Ministrul bulgar de Externe, Maria Gabriel, reprezentant al partidului de centru-dreapta GERB, a declarat ca iși va retrage candidatura pentru funcția de prim-ministru, dupa ce discuțiile pentru formarea unui guvern au eșuat. Maria Gabriel fusese de acord sa incerce sa formeze un guvern in urma demisiei…

Un ministru britanic pune la indoiala versiunea guvernului rus asupta atacului armat de la Moscova

13:40, 24.03.2024 - Ministrul britanic de finante Jeremy Hunt a pus duminica la indoiala versiunea presedintelui rus Vladimir Putin dupa atacul sangeros de vineri seara de la periferia Moscovei, spunand ca are "foarte putina incredere" in ceea ce a spus guvernul rus.

Peter Szijjarto: Poziția Ungariei cu privire la criza din Gaza este clara și neschimbata

09:55, 12.03.2024 - Poziția Ungariei cu privire la criza din Gaza este clara și neschimbata, a scris Peter Szijjarto, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Ministrul ungar de externe a reiterat pentru ministrul Afacerilor Diasporei al Guvernului israelian, Amichai Chikli, ca Ungaria condamna cat mai ferm posibil…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?