Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un măr pe zi previne apariția a 5 tipuri de cancer

Publicat:

Multe studii recente au demonstrat ca un singur mar este un luptator de seama impotriva cancerului și poate reduce riscul dezvoltarii mai multor forme ale acestei boli, inclusiv ale sanului și pulmonare, scrie sfatulmedicului.ro.

1.Cancerul de prostata - Cercetatorii de la clinica Mayo au constatat ca quercetina, un tip de flavonoida conținuta de mere, poate ajuta la prevenirea și tratarea cancerului de prostata. Un studiu de laborator a constatat ca quercetina previne sau reduce creșterea celulelor umane specifice cancerului de prostata prin blocarea acțiunii hormonilor androgeni. Quercetina…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

un plasture ce poate fi aplicat fara durere pe scalp va face sa dam uitarii problemele legate de caderea parului

10:51, 11.05.2024 - Cercetatorii de la MIT, Brigham and Women’s Hospital și Harvard Medical School au dezvoltat un nou tratament potențial pentru alopecia areata, o boala autoimuna care provoaca caderea parului și afecteaza persoane de toate varstele, inclusiv copii. In esența, chelia ar putea sa dispara de pe capul barbaților!…

Veste uriașa: un plasture ce poate fi aplicat fara durere pe scalp va face sa dam uitarii problemele legate de caderea parului

06:25, 11.05.2024 - Cercetatorii de la MIT, Brigham and Women’s Hospital și Harvard Medical School au dezvoltat un nou tratament potențial pentru alopecia areata, o boala autoimuna care provoaca caderea parului și afecteaza persoane de toate varstele, inclusiv copii. In esența, chelia ar putea sa dispara de pe capul barbaților!

Studiu: Consumul excesiv de alimente ultraprocesate este legat de moartea timpurie și probleme cerebrale

10:55, 10.05.2024 - Un studiu amplu sugereaza ca ar putea exista un motiv serios pentru a va limita consumul de alimente ultraprocesate – moartea timpurie, transmite Washington Post. Studiul, efectuat pe 115.000 de persoane, a constatat ca cei care au consumat cantitați mari de alimente ultraprocesate, in special carne…

Medicamentele banale care ar putea crește riscul de tumori cerebrale. Nu se știa acest lucru pana acum

09:20, 28.03.2024 -  Potrivit The Guardian, oamenii de stiinta au descoperit ca utilizarea prelungita a anumitor medicamente progestogene a fost legata de un risc mai mare de meningiom, care sunt tumori (de obicei necanceroase) care se formeaza in tesuturile din jurul creierului.Dar, desi riscul de meningiom a fost mai…

5 scenarii pentru Rusia in noul mandat al lui Putin. Democratizarea regimului, cele mai mici șanse

16:50, 19.03.2024 - DEMOCRATIZAREA - probabilitate 5-10%Chiar daca valul uriaș de mișcari populare care au dus la prabușirea comunismului est-european in 1989 ar sugera ca astfel de regimuri totalitare se pot prabuși asemeni unor castele de nisip, șansa ca in Rusia lui Putin sa se intample așa ceva este mica, potrivit…

Cercetatorii au descoperit cel mai rau moment al zilei. La ce ora au oamenii cea mai proasta dispoziție

11:55, 15.03.2024 - Datele unui nou studiu au dezvaluit care este cel mai bun și cel mai rau moment din zi, pentru starea oamenilor.Cercetatorii au descoperit astfel, ca ora 5 dimineața este evidențiata ca fiind momentul in care majoritatea oamenilor par sa aiba cea mai proasta dispoziție. Practic, ora 5 dimineața este…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Semne subtile care indica deficiența de vitamina A și cum sa o corectezi

00:05, 12.03.2024 - Ce este vitamina A?Vitamina A este o vitamina solubila in grasimi, care este prezenta in mod natural in multe alimente. Exista 2 mari surse de vitamina A, și anume:1. Vitamina A preformata (retinol, esteri retinilici)2. Carotenoizii de provitamina A (alfa-carotenul și beta-carotenul), care sunt transformați…


Ce parere ai despre aceasta stire?