Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un iranian a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru decapitarea fiicei sale adolescente

Publicat:

Uciderea in mai a , infanticid si feminicid cu accente de "crima de onoare", a provocat un val de furie in Iran. Mass-media au denuntat o "violenta institutionala" intr-o "patriarhala". Potrivit informatiilor din mass-media locale, a fost ucisa in timp ce dormea, pe 21 mai, de catre tatal ei, care a decapitat-o dupa ce aceasta s-a intors in caminul familial din Talesh, in (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

17:20, 26.04.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie, dupa ce a omorat un caine pe un camp lovindu-l de mai multe ori cu un obiect contondent.

SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina

09:15, 02.04.2024 - Purcell fusese doar un adolescent de 16 ani cand a savarșit crima pentru care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare The post SFARȘIT TRAGIC Condamnat pentru uciderea unei adolescente acum 20 de ani, moare intr-un accident de mașina first appeared on Informatia Zilei .

Ani grei de inchisoare pentru frații Gheorghiu de la Huși, acuzați de talharie urmata de moartea victimei

23:40, 20.03.2024 - CONDAMNARE… Condamnat deja, in prima instanța, la 13 ani de inchisoare cu executare, «amuzantul» Gheorghiu de la Huși și fratele lui primesc lovitura de grație la Curtea de Apel Iași. Magistrații ieșeni au decis majorarea pedepselor aplicate, in prima instanța. Astfel, Alexandru Gheorghiu, condamnat…

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.

Cistigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la aproape patru ani de inchisoare

22:10, 02.03.2024 - Shervin Hajipour, cistigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022, relateaza dpa. Cintaretul si compozitorul in virsta de 26 de ani a spus pe pagina sa de Instagram vineri…

Castigatorul iranian al Premiului Grammy in 2023 a fost condamnat la aproape patru ani de inchisoare. De ce il acuza autoritatile iraniene VIDEO

11:05, 02.03.2024 - Shervin Hajipour, castigator iranian al Premiului Grammy in 2023, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022.

Castigatorul iranian al premiului Grammy, condamnat la aproape patru ani de inchisoare

22:10, 01.03.2024 - Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022, relateaza dpa, potrivit Agerpres. Cantaretul si compozitorul in varsta de 26 de ani a spus pe pagina…

Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la aproape patru ani de inchisoare

22:05, 01.03.2024 - Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022, relateaza dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?