Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Câştigătorul iranian al premiului Grammy, condamnat la aproape patru ani de închisoare

Publicat:
Câştigătorul iranian al premiului Grammy, condamnat la aproape patru ani de închisoare

, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022, relateaza dpa, potrivit Agerpres.

Cantaretul si compozitorul in varsta de 26 de ani a spus pe pagina sa de Instagram vineri ca i s-a interzis sa calatoreasca in strainatate pentru doi ani. Pe langa inchisoare, un tribunal i-a ordonat sa produca muzica despre "crimele Americii impotriva umanitatii".

Initial nu au existat comentarii din partea justitiei cu privire la hotarare.

Hajipour…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Erdogan il spulbera pe Netanyahu dupa atacul iranian: 'Este principalul vinovat / Trebuie sa fie condamnat primul'

13:41, 17.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan il ataca virulent pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, pe care-l considera ”principalul vinovat” de atacul Iranului in Israel, relateaza AFP, conform news.ro.

Pozitiile Israelului si Iranului la reuniunea Consiliului de Securitate

06:06, 15.04.2024 - Ambasadorul Israelului la ONU a cerut Consiliului de Securitate sa impuna „toate sanctiunile posibile” impotriva Iranului, in urma atacului Israelului, relateaza luni AFP. „Consiliul trebuie sa actioneze”, a afirmat Gilad Erdan in cursul unei reuniuni de urgenta a Consiliului, solicitand in special…

Reuniunea Consiliului de Securitate. Pozitiile Israelului si Iranului

06:01, 15.04.2024 - Ambasadorul Israelului la ONU a cerut Consiliului de Securitate sa impuna „toate sanctiunile posibile” impotriva Iranului, in urma atacului Israelului, relateaza luni AFP. „Consiliul trebuie sa actioneze”, a afirmat Gilad Erdan in cursul unei reuniuni de urgenta a Consiliului, solicitand in special…

Cistigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la aproape patru ani de inchisoare

22:10, 02.03.2024 - Shervin Hajipour, cistigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022, relateaza dpa. Cintaretul si compozitorul in virsta de 26 de ani a spus pe pagina sa de Instagram vineri…

Castigatorul iranian al Premiului Grammy in 2023 a fost condamnat la aproape patru ani de inchisoare. De ce il acuza autoritatile iraniene VIDEO

11:05, 02.03.2024 - Shervin Hajipour, castigator iranian al Premiului Grammy in 2023, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022.

Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la aproape patru ani de inchisoare

22:05, 01.03.2024 - Shervin Hajipour, castigatorul iranian al premiului Grammy, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022, relateaza dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?