Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un hair-stylist, singurul român participant la Iron Man, unul dintre cele mai puternice triatloane din lume

Publicat:

In aceasta luna, in Sardinia, in Italia, a avut loc un concurs foarte important din circuitul mondial . Printre cei peste 1.200 de participanți de pe tot globul s-a numarat și un singur roman.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

Un roman stabilit in Italia, care și-a pierdut buletinul in urma cu 20 de ani, s-a trezit cu o datorie de 800.000 de euro

10:16, 27.03.2024 - Un roman in varsta de 40 de ani, stabilit in Italia, s-a trezit cu o datorie de 807.000 de euro și a aflat ca, dupa ce și-a pierdut buletinul in urma cu 20 de ani, un conațional i-a furat identitatea și a trait o „viața paralela”, acumuland datorii uriașe in numele sau, relateaza Radio Siena.

Un medic a murit, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un roman! Barbatul ieșise la alergat

20:45, 20.03.2024 - O tragedie a avut loc in Italia, unde viața unui medic dedicat și respectat s-a incheiat brusc intr-un accident de neimaginat. Barbatul, care și-a dedicat cariera pentru a salva vieți, a fost spulberat de o mașina condusa de un tanar roman, in timp ce iși desfașura activitatea preferata și anume alergatul.

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Pescara: Un roman de 38 de ani amenința cu toporul rezidenții dintr-un centru pentru migranți

06:11, 22.02.2024 - Un roman de 38 de ani a amenințat cu toporul rezidenții dintr-un centru de primire pentru migranți din Pescara, Italia. Barbatul, inarmat cu un topor, a intrat in centru amenințand mai multe persoane vulnerabile. Personalul adiministrativ de la centrul pentru migranți a intervenit, iar barbatul a fugit…

Caz incredibil in Italia. Un roman a fost prins in timp ce fura un pui rotisat, din cauza foamei. Cum a reacționat judecatorul

10:15, 21.02.2024 - Caz incredibil a ajuns in atenția tuturor. Un roman a furat un pui rotisat dintr-un magazin din Italia. Barbatul a fost prins de poliiști, iar mai apoi a ajuns in instanța. Iata ce decizie au luat judecatorii in cazul sau, dupa ce a marturisit ca a recurs la acest gest din cauza ca i-a fost foame.

Știrile Antena Stars. Singurul roman care a pașit pe covorul roșu de la Billboard. Laurențiu Dobre, povestea din spatele succesului. Cum a inceput totul / VIDEO

21:40, 16.02.2024 - Dupa mulți ani de munca și ambiție, Laurențiu Dobre a ajuns sa traiasca visul american. Este singurul roman care a pașit pe covorul roșu de la Billboard și a imbracat o mulțime de vedete de peste Ocean. Chiar daca este cunoscut, nu are de gand sa se opreasca aici.


Ce parere ai despre aceasta stire?