Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fotbalist din Liga I ar fi fost prins cu substanţe ilegale chiar la plecarea în cantonament. Reacţia clubului: „Ne-a spus că erau plante naturale”

Publicat:

(26 de ani), atacantul belgian al celor de la FC Botosani, a fost gasit cu un grinder metalic de tutun in bagaj, in aeroportul din Suceava, la controlul cu raze X, la plecarea in cantonamentul din Austria.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cetațean ucrainean cautat in Austria, prins in Suceava

12:16, 04.05.2024 - Un cetațean ucrainean cautat in Austria pentru infracțiuni informatice a fost prins in Suceava. Sambata. in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru a intra in Romania un cetațean ucrainean.

Fotbalist din Liga 1, prins la volan sub influența substanțelor interzise | Reacția clubului

09:20, 06.04.2024 - Un fotbalist din Liga 1 a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive. Este vorba despre un portar de la echipa FC Hermannstadt. din Sibiu. Jucatorul a fost dus ulterior la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice.

In miez de noapte: Sucevean prins beat la VOLAN circuland prin comuna George Enescu

11:05, 27.03.2024 - In miez de noapte: Sucevean prins beat la VOLAN circuland prin comuna George Enescu La data de 27 martie 2024, in jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control, pe DJ 293, in comuna George Enescu, un autoturism condus de un tanar, de 32 de ani,…

Botoșanean prins la Suceava cu mașina plina de lemne dar fara ACTE. Polițiștii au consultat aplicația SUMAL Control

18:56, 21.03.2024 - Botoșanean prins la Suceava cu mașina plina de lemne dar fara ACTE. Polițiștii au consultat aplicația SUMAL Control Polițiștii de la Secția 13 Poliție Rurala Balcauți, in timp ce iși desfașurau atribuțiile de serviciu, miercuri, la ora 11.30, au interceptat o autoutilitara condusa de un botoșanean care…

„Pirat auto” sucevean prins cu mașina plina pe strada Primaverii din municipiul Botoșani. Polițiștii l-au „taxat”

11:25, 19.03.2024 - „Pirat auto” sucevean prins cu mașina plina pe strada Primaverii din municipiul Botoșani. Polițiștii l-au „taxat” Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, luni,  pe strada Primaverii, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un barbat, de 59 de ani, din județul Suceava.…

Jucatorul unei echipe din play-off, prins dopat - Reacția clubului

17:00, 18.03.2024 - ​Vestea momentului din SuperLiga Romaniei vine de la Sepsi Sfantu Gheorghe, acolo unde Cosmin Matei a fost prins dopat, la finalul unui meci jucat cu Universitatea Craiova, disputat la finalul luni februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?