Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost ministru de Interne dă cărțile pe față. Cum și de ce intră drogurile în România

Publicat:

a fost intrebat despre faptul ca in nu s-a identificat un gram de droguri in ultimii 2 ani. ”Legat de , in 2021, s-au capturat 1,5 tone de heroina, in valoare de aproximativ 45 de milioane de euro. Aceasta captura nu a fost gestionata in cateva zile, a fost truda muncii organelor de aplicare a legii din Romania si din afara Romaniei de luni, poate chiar ani de zile. La fel, sunt convins ca se intampla si acum. Sunt operatiuni care se desfasoara in parteneriat, intre organele statului roman, respectiv partenerii din Europa si din afara Europei, care…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO| S-a inaugurat investiția care schimba Portul Constanța: Romania devine poarta de intrare in Europa

13:10, 15.05.2024 - Guvernul Romaniei și Emiratele Arabe Unite au semnat, in anul 2022, un acord pentru un nou terminal logistic in Portul Constanța. Doi ani mai tarziu, terminalul RO-RO, in valoare de 75 de milioane de euro a fost finalizat de catre cei de la DP World, iar fața Portului Constanța se va schimba radical.…

Romania aduce muncitori asiatici pentru a inlocui emigranții

08:51, 07.05.2024 - Candva inchisa in fața oricarei forme de imigrație, țara, la fel ca majoritatea celor din centrul și estul Europei, s-a deschis de cațiva ani catre straini, sub presiunea angajatorilor care se plang de lipsa forței de munca. Cu cele 1.100 de paturi repartizate in trei cladiri, caminul muncitoresc din…

De ce mai are nevoie Romania pentru a intra complet in Spatiul Schengen? Mesajul venit de la Viena: 'Nu am reproșat nimic in mod direct'

15:40, 02.04.2024 - Ministrul austriac de Interne, Gerhard Karner, a declarat ca ar fi gresit sa fie stabilita o data concreta de aderare a Romaniei cu toate frontierele la Spatiul Schengen, mentionand ca va continua colaborarea pentru imbunatatirea sistemului Schengen. ”Stim cu totii ca exista o mare presiune a migratiei…

Procurorul general al Romaniei, despre drogurile sintetice: ”Este un fenomen care cunoaște o explozie. Sunt droguri care vin din zona Asia”

10:46, 21.03.2024 - Romania risca sa se transforme in țara de import masiv pentru droguri, avertizeaza procurorul general al Romaniei, Alex Florența, intr-un interviu pentru Digi24.Procurorul general al Romaniei a precizat ca in cazul canabisului se vede o evoluție a fenomenului semnificativa inclusiv in Romania. ”Nu mai…

Cum și pe unde intra drogurile in Romania? Semnalul de alarma tras de procurorul general, Alex Florența

19:40, 20.03.2024 - Fara indoiala, acest risc exista (ca Romania sa fie țara de import pentru droguri, n.r.). Portul Constanța este una dintre porțile de intrare in Europa, care la un moment dat va putea fi probabil targhetata inclusiv de rețelele mari de trafic de droguri”, a declarat Florența la un post TV.Scanarea containerelor,…

Procurorul general trage un semnal de alarma - Drogurile pot intra in Romania prin Portul Constanța fara verificari

19:35, 20.03.2024 - Procurorul general al Romaniei, Alex Florența, afirma ca traficul de droguri „este o problema grava, un fenoment care a cunoscut in ultimii ani o creștere exponențiala și nu doar in Romania, ci mai ales la nivelul Europei de Vest”. Șeful Parchetului de la langa Inalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ)…

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoana: „Problema securitații economice ar trebui gestionata de catre un oficiu comun intre președinție și guvern”

22:25, 22.02.2024 - Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat joi, 22 februarie 2024, in cadrul conferinței „Agri Trade Summit 2024”, ca problema securitații economice ar trebui gestionata de catre „un oficiu comun intre președinție și guvern”. „Toate țarile din Europa și din NATO au gasit o formula…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?