Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fenomen rar a declanșat alarma de cod roșu! Ce a apărut pe cer VIDEO

Publicat:

Un fenomen rar a declanșat alarma de cod roșu în Timiș!

Trei fuioare ca niște tornade s-au format în nori, iar unul chiar a atins pamântul, scrie observator.tv.

Pâlniile au aparut în aceeași zona, la intervale scurte de timp, iar experiții confirma: cel puțin una a fost o tornada adevarata.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bomba a fost anunțata de un polonez care ar fi pierdut avionul. Spera ca se intoarce dupa pe el

11:15, 19.04.2024 - O amenințare cu bomba intr-un avion care a plecat dintr-un oraș din Polonia spre Hurghada (Egipt) i-a determinat pe piloți sa aterizeze pe Aeroportul Internațional Timișoara, in noaptea de joi spre vineri. A fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Timiș. Alarma a fost insa una falsa.

Silvestru Sosoaca a scapat de bratara electronica de supraveghere. Cum a declanșat barbatul alarma la poliție

15:55, 05.04.2024 - Judecatoria Sectorului 2 a dispus vineri revocarea ordinului de protectie emis de Sectia 6 Politie pe numele lui Silvestru Sosoaca, sotul senatoarei Diana Sosoaca. Barbatul a scapat si de bratara electronica montata la picior.

Panica intr-un supermarket din Radauți cand s-a declanșat alarma de incendiu. Peste 200 de persoane s-au autoevacuat

17:25, 01.04.2024 - Sute de persoane s-au autoevacuat duminica, 31 martie 2024, cand alarma de incendiu s-a declanșat intr-un supermarket din Radauți, județul Suceava. Pompierii au intervenit la fața locului și au descoperit cauza declanșarii alarmei de incendiu.

Alerta de incendiu intr-un supermarket din Radauți - 220 de persoane s-au autoevacuat

18:00, 31.03.2024 - 220 de persoane s-au autoevacuat, duminica, dupa ce alarma de incendiu s-a declanșat intr-un supermarket din Radauți, județul Suceava. Pompierii intervin la fața locului, potrivit mediafax. Potrivit ISU Suceava, in jurul orei 16.30, s-a declanșat alarma de incendiu a unui supermarket din municipiul…

A sunat alarma la secția UPU a Spitalului Bagdasar - Arseni: Pacienții și personalul fiind evacuați

12:50, 31.03.2024 - Alarma de gaze medicinale s-a declansat duminica dimineata la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Bagdasar - Arseni, pacientii si personalul fiind evacuati, transmit reprezentantii spitalului, care precizeaza ca situatia este sub control, iar activitatea va fi reluata in scurt timp. ”In cursul…

Poliția Romana trage un semnal de alarma! A aparut o noua metoda de inșelaciune

22:15, 26.03.2024 - Poliția Romana trage un semnal de alarma! A aparut o noua metoda de inșelaciune pe Internet. Romanii trebuie sa fie foarte atenți la escrocherii. Iata despre ce noua metoda este vorba, dar și ce au transmis autoritațile!

Fenomen ciudat pe plaja din Mamaia! Ce a aparut la malul marii. Cum explica specialiștii / FOTO

13:50, 11.03.2024 - Un fenomen ciudat a avut loc pe plaja din Mamaia! Specialiștii au explicat exact despre ce este vorba și au transmis ca nu ar trebui sa existe motive de ingrjorare. Iata ce a aparut la malul marii!

Auristii din Timis trag un semnal de alarma asupra rezultatelor de la Simularea Evaluarii Nationale si se pregatesc de alegeri

13:51, 29.02.2024 - Rezultatele sub asteptari la Simularea Evaluarii Nationale este un pas in spate in ceea ce priveste invatamantul romanesc. Ecobici-Salavat Irina, reprezentant AUR Giarmata, si-a spus parerea pe aceasta tema: „In calitate de parinte, anunț cu ingrijorare ca Simularea Evaluarii Naționale a avut un rezultat…


Ce parere ai despre aceasta stire?