Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un elicopter s-a PRĂBUȘIT în Marea Neagră în timpul exercițiilor militare

Publicat:

Un elicopter de tipul AS 565MB Panther al Fortelor navale bulgare s-a prabusit vineri in in timp ce participa la exercitiile militare cu numele de cod 2017, cei trei membri ai echipajului fiind raniti, a anuntat bulgar, citat de BTA.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Panica la granița cu Ucraina. Rusia exerseaza lansarea electronica a rachetelor in timpul exercițiilor nucleare tactice

13:50, 13.06.2024 - Rusia a exersat lansarea electronica a rachetelor in cadrul celei de-a doua etape a exercițiilor privind modul de desfașurare a armelor nucleare tactice, a declarat Ministerul Apararii de la Moscova, potrivit Reuters.

Un avion militar rusesc s-a prabușit in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament. Doi piloți au murit

10:30, 11.06.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabusit in Osetia de Nord, in Caucaz, in timpul unui zbor de antrenament, iar cei doi membri ai echipajului aflati la bord au murit, a anuntat marti Ministerul Apararii rus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Doi piloți militari au murit in timpul unui zbor de antrenament

14:45, 04.06.2024 - Doi piloti militari au murit in timpul unui zbor de antrenament, dupa ce avionul lor s-a prabusit la Kayseri, in centrul Turciei, a anuntat marti Ministerul Apararii turc. Avionul, care a decolat de la baza militara din Kayseri, s-a prabusit din cauze necunoscute. Primele imagini difuzate de media turce…

Taiwanul a detectat 23 de avioane militare chineze in jurul insulei

10:00, 04.06.2024 - Ministerul Apararii taiwanez a declarat marti ca a detectat 23 de avioane chineze in jurul insulei in mai putin de trei ore, dupa numeroase intruziuni inregistrate de la investirea la Taipei a noului presedinte Lai Ching-te, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

MUNIȚII NEEXPLODATE Munitii ramase neexplodate din timpul conflictelor militare gasite pe strada Iuliu Coroianu

19:25, 22.05.2024 - Astazi, 22.05 a.c., echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Someș” al judetului Satu Mare a intervenit, in municipiul Satu Mare,... The post MUNIȚII NEEXPLODATE Munitii ramase neexplodate din timpul conflictelor militare gasite pe strada Iuliu Coroianu first appeared on Informatia…

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

Japonia: doua elicoptere militare japoneze s-au prabușit in cursul unui antrenament

07:50, 21.04.2024 - O persoana a murit și șapte au disparut dupa ce doua elicoptere militare japoneze, probabil, s-au ciocnit, relateaza The Guardian. Accidentul a avut loc sambata seara. O persoana a fost recuperata, dar ulterior a fost confirmat decesul.

Ucrainenii anunța prima lor operațiune in Marea Baltica. Nava Serpuhov, capabila sa lanseze rachete de croaziera, a fost „dezactivata” in urma unui incendiu

13:45, 09.04.2024 - Direcția Principala de Informații (HUR) din cadrul Ministerului ucrainean al Apararii a anunțat o operațiune pe teritoriul bazei navale Baltiisk, din regiunea rusa Kaliningrad, soldata cu „dezactivarea” navei purtatoare de rachete Serpuhov, relateaza The Moscow Times.Revendicarea HUR survine dupa ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?