Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un diagnostic cumplit i-a schimbat viaţa unei tinere din Iaşi. Are nevoie de ajutor ca să trăiască

Publicat:

Alexandra avea o viața normala. Tanara, care este studenta la Facultatea de Litere din Iași, se pregatea sa aiba o cariera in invațamant. A mers la un consult pentru ca se simțea tot mai slabita și avea dureri de gat. Medicii i-au dat o veste infioratoare.

Alexandra Ioana Conțu a descoperit atunci ca sufera de leucemie limfoblastica acuta, cea mai frecventa forma de leucemie intalnita la copii și la tineri.

„Alexandra este studenta in an terminal la Facultatea de Litere. Recent a fost diagnosticata cu leucemie limfoblastica de tip T. La sfarșitul lunii noiembrie avea dureri de…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Aceasta floare ar putea fi definita ca inteligenta, spun oamenii de știința

03:10, 15.06.2024 - In lumea noastra, unde inteligența este adesea asociata cu creierul și sistemele nervoase complexe, natura ne surprinde din nou prin comportamentele uimitoare ale unor plante. Recent, un studiu controversat susține ca anumite specii de plante pot fi considerate inteligente, redefinind modul in care…

Iași: Meditații și consultații online gratuite pentru Bacalaureat la UAIC

15:41, 27.05.2024 - In perioada 8-20 iunie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) va oferi elevilor o serie de meditații și consultații gratuite pentru probele de limba romana și limba engleza de la Bacalaureat. Organizate in cadrul proiectului FDI „Acces spre succes in educația universitara – AccED” (CNFIS-FDI-2024-F-0511),…

60 de copii spalati cu insecticid, de la inceputul anului. Medic: Oamenii au initiativele acestea din cauza prostiei

15:56, 25.05.2024 - Medicul Mihai Gafencu, de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii din Timisoara, a declarat pentru news.ro ca starea fetitei din Caras-Severin, care a ajuns la spital dupa ce mama ei a spalat-o cu o substanța toxica, ramane foarte grava. Totodata, numai in ultimele 5 luni s-au inregistrat 60 de cazuri…

Ce facem cu singuratatea? – concluzia unei cercetari științifice

00:00, 25.05.2024 - ■ Psiholog Dr. Ana Aurelia Hutanu ■ Un cercetator britanic de la Universitatea din Bath, lectorul Sam Carr, a demarat un proiect prin care a intervievat peste 100 de persoane pentru a ințelege mai bine ce inseamna singuratatea pentru fiecare dintre participanți. Concluzia sa a fost ca singuratatea sta…

Cum ne ferim de fraude cand facem cumparaturi online. Atenție la mesajele de sarbatori

21:55, 04.05.2024 - Ce pare a fi o oferta de nerefuzat poate fi o capcana intinsa de atacatori cibernetici, care profita de graba, neatenția sau entuziasmul cumparatorilor. De regula, apar mai multe tentative de frauda online cu ocazia sarbatorilor pascale. Recent, un studiu realizat de Poliția Romana, prin Institutul…

Potop in Arabia Saudita. Școlile au fost inchise, oamenii au fost avertizați ca vor fi inundații. Imagini cu mașini luate de ape

08:55, 30.04.2024 - Potop in Arabia Saudita, unde au fost emise avertismente de furtuna și inundații. Școlile au fost inchise in mai multe zone, așa ca elevii au trecut la cursuri online. Vremea rea va afecta intreaga Peninsula Araba saptamana aceasta, inclusiv Oman și parți din Emiratele Unite.  Recent, Dubai a fost lovit…

Regula casei stabilita de Anca Serea. Ce trebuie sa faca familia ei in fiecare seara. „Nu prea sunt fani”

09:45, 21.04.2024 - Anca Serea și Adi Sina sunt casatoriti din 2015 și au șase copii. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri, deși in urma cu ceva timp au trecut prin momente complicate, fiind la un pas de despartire. Recent, artistul a implinit 47 de ani, iar soția lui a facut un gest neașteptat.„Il surprind…

Tratament contra cancerului, adaptat fiecarui pacient, de la BioNTech

06:25, 22.03.2024 - Compania BioNTech a anunțat ca vizeaza comercializarea in 2026 a unui prim tratament oncologic bazat pe tehnologia ARN mesager, adaptat fiecarui pacient. Tratamentele viitorului contra cancerului nu mai vizeaza combaterea bolii, ci pregatirea sistemului imunitar al pacientului de a face fața acesteia.…


Ce parere ai despre aceasta stire?