Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un deţinut a evadat din sediul Judecătoriei Salonta. Vezi cum a reuşit să se facă nevăzut

Publicat:

Foto: mytex.roUn detinut din a evadat joi dupa-amiaza din sediul , acolo unde fusese dus la un termen de judecata.

Evadatul, , are 19 ani, este din Salonta si executa la o pedeapsa de doi ani si doua luni pentru furt. El urma sa fie prezentat la ca inculpat într-un alt dosar pentru fapte similare, iar purtatorul de cuvânt al , subcomisarul , a declarat, conform Mediafax, ca a evadat dislocând grilajul de la geamul toaletei.

"A…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reușit un deținut din Gherla sa se dea drept medic și sa obțina o suma frumușica

08:55, 13.05.2024 - Inșelaciune din pușcarie cu metoda „Accidentul”. Un barbat inchis la Penitenciarul Gherla se dadea drept medic și suna batrani carora le cerea bani sub pretextul ca rudele lor au suferit un accident rutier. Suspectul se folosea de adolescenți de 16 și 17 ani pentru a colecta banii. Barbatul iși suna…

Cum a reușit un deținut care se dadea drept medic sa inșele mai mulți batrani din București și Brașov

19:20, 12.05.2024 - Inșelaciune din pușcarie cu metoda „Accidentul”. Un barbat inchis la penitenciarul Gherla se dadea drept medic și suna batrani carora le cerea bani sub pretextul ca rudele lor au suferit un accident rutier. Suspectul se folosea de adolescenți de 16 și 17 ani pentru a colecta banii.

Patru adolescenți care au furat bunuri de 6.000 de lei dintr-o casa din Tinca, lasați liberi de Judecatoria Salonta

13:11, 11.04.2024 - Un judecator de drepturi și libertați din cadrul Judecatoriei Salonta a respins propunerea procurorilor de arestare a patru adolescenți din Tinca, acuzați de furt calificat, și a decis punerea acestora sub control judiciar pentru 60 de zile.

Un deținut extrem de periculos a reușit sa ajunga din București in Oradea, dupa ce a evadat. Barbatul a fost surprins și in Cluj

16:35, 10.04.2024 - Un deținut a evadat marți dintr-o mașina cu care fusese adus din Spitalul Penitenciar Rahova, la o clinica medicala din Sectorul 2. Individul a fost condamnat la 18 ani de inchisoare pentru crima, dupa ce și-a ucis iubita, cetațean german, in 2017.Dupa ce a evadat, acesta ar fi luat o mașina de ocazie…

"Sunt de unde este și Messi". O femeie de 90 de ani a povestit cum a reușit sa scape cu viața din mainile teroriștilor

11:30, 22.03.2024 - "Sunt de unde este și Messi", le-a spus Esther Cunio, in varsta de 90 de ani, celor doi teroriști Hamas care intrasera in casa ei inarmati si mascati, in dimineața de 7 octombrie. Batrana s-a nascut in Argentina.

Te cunosc de undeva! 16 martie 2024. Cine au fost caștigatorii celei de-a cincea ediții a show-lui TV?

06:45, 17.03.2024 - O noua ediție a emisiunii Te cunosc de Undeva și-a desemnat caștigatorii. Deși au reușit sa iși convinga colegii și jurații ca merita sa caștige gala, cei doi concurenți nu au reușit sa iși adjudece și bonusul de 100 de puncte, care la aceasta ediție nu a fost acordat.

Un angajat a furat piese din alama in valoare de 40.000 euro de la o firma din Giroc

12:51, 12.03.2024 - Un barbat a sustras nu mai puțin de 2.000 de piese de alama de la firma la care lucra, aflata in comuna Giroc. A reușit sa creeze astfel un prejudiciu de zeci de mii de euro. A reușit sa vanda mai bine de jumatate din marfa furata.

Rușii ar fi reușit sa distruga in premiera un sistem HIMARS in Ucraina VIDEO

19:05, 06.03.2024 - Cel mai probabil rușii au distrus pentru prima data un sistem de rachete HIMARS, dovada fiind imagini video ce ar reprezenta o confirmare vizuala autentica a distrugerii lansatorului de rachete american, relateaza Kyiv Post.


Ce parere ai despre aceasta stire?