Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un designer celebru a infuriat opinia publica - Dzgustator! (FOTO)

Publicat:

a reusit sa starneasca indignarea opiniei publice dupa ce a postat pe o retea de socializare o poza cu un manechin extraordinar de slab. Deisgnerul a categorisit imaginea "Asa da!", fapt ce a infuriat utilizatorii. 
Criticile vehemente la adresa manechinului ce purta o tinuta din colectia primavara vara 2015 a designerului - fotografia fiind facuta in culisele de la Paris - nu au intarziat sa apara. Cei care au vazut instantaneul l-au calificat drept "dezgustator", informeaza .

Citeste si:  in Hard Rock…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce scriitori romani sunt citiți prin lume?

21:21, 03.05.2024 - PENTRU CINE TRADUCE ICR? Scurta privire asupra editurii care reprezinta cultura romana pe piața internaționala a carții Cum limba romana are numai aproximativ 25 milioane de vorbitori in țara și pe glob, sursa de informare a culturilor de pe toate continentele despre civilizația și cultura noastra sunt…

Borussia Dortmund - PSG, duel tare in semifinala UCL, intr-o atmosfera incendiara: Parizenii nu au putut sa doboare „Zidul Galben”

08:45, 02.05.2024 - Borussia Dortmund s-a impus in fața celor de la PSG, scor 1-0, in manșa tur din semifinalele Champions League. Niclas Fullkrug a marcat singurul gol al partidei din Germania, iar Borussia Dortmund mai are doar un pas pana la finala Champions League: returul de la Paris, scrie digisport.ro .

Actorul Gerard Depardieu, plasat in arest preventiv

17:51, 29.04.2024 - Actorul Gerard Depardieu a fost convocat pentru ziua de luni, 29 aprilie, pentru a fi plasat in arest preventiv la sediul Politiei Judiciare din Paris.... The post Actorul Gerard Depardieu, plasat in arest preventiv appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Team Romania, 81 de sportivi la JO 2024 dupa ce floretista Malina Calugareanu s-a calificat pentru intrecerea de la Paris

09:40, 28.04.2024 - Floretista Malina Calugareanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, din vara acestui an. Rezultatul a fost posibil dupa ce sportiva din Romania a caștigat turneul preolimpic de scrima care a avut loc la Differdange (Luxemburg).

Vanzarile de cizme western au crescut cu 20% intr-o saptamana, dupa lansarea albumului “Cowboy Carter” de catre Beyonce

07:56, 13.04.2024 - Acest lucru poate fi o veste buna pentru companiile care produc incaltamintea emblematica, precum si pentru alte articole care se potrivesc esteticii Vestului Salbatic. ”Cowboy Carter”, care a aparut la sfarsitul lunii trecute, a marcat incursiunea cantaretei in genul country. Chiar inainte de lansarea…

Stella McCartney atrage atentia asupra efectelor nocive ale modei asupra mediului, la Saptamana Modei de la Paris

21:00, 04.03.2024 - Stella McCartney si-a atras publicul intr-o sera uriasa dintr-un parc parizian pentru prezentarea colectiei sale de pret-a-porter toamna/iarna 2024, propunand, sub lumina puternica a soarelui, creatii realizate din materiale reciclate, noteaza Reuters.

Iubita lui Cristiano a dezvaluit cat va mai juca portughezul!

16:55, 03.03.2024 - Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, a spus in timpul Saptamanii Modei de la Paris cat timp ar mai putea evolua capitanul Portugaliei, acum in varsta de 39 de ani. Cat va mai continua Cristiano Ronaldo? O intrebare pe care și-o pun toți iubitorii fotbalului. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?