Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un desert absolut delicios! Cum faci savarine la tine acasa

Publicat:

RETETA SAVARINE. Pufoase si bine însiropate, savarinele sunt un desert excelent. Prajiturile - al caror nume provine de la gastronomul francez Anthelme Brillat-Savarin - pot fi preparate de oricine, în propria bucatarie.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert simplu, rapid și delicios

23:10, 17.05.2024 - Ți-e pofta de ceva dulce? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert delicios, simplu și rapid. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Gogoși cu griș, ca la bunica acasa. Cel mai simplu și delicios desert de post

16:10, 02.04.2024 - Postul Paștelui este cel mai aspru de peste an, insa pentru a fi mai ușor de trecut, ți-am pregatit o rețeta de gogoși cu griș. Sunt ușor de facut și sunt delicioase. Le poți umple cu gem sau dulceața ori le poți pudra cu zahar pentru un desert de weekend perfect. Cum se fac gogoșile […] The post Gogoși…

Rețeta de prajitura cu morcovi. Un desert delicios pentru perioada de post a Paștelui

19:45, 26.03.2024 - Suntem in perioada de post a Paștelui și ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu morcovi. Este un desert delicios. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salam de biscuiți. Desert delicios de post

12:45, 23.03.2024 - Vrei sa pregatești un desert delicios de post, dar nu știi ce? Noi iți prezentam o rețeta simpla și rapida de salam de biscuți. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Oirce gospodina poate face aceasta delicatesa.

Rețeta de prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Un desert delicios

10:55, 23.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu aveți idee ce sa gatiți, atunci nu va faceți probleme, deoarece noi venim cu soluția și va prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru prajitura semiluna cu nuca și ciocolata. Este un desert care va reuși sa va incante papilele…

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

DESERT Gogoși cu banane in stil Indian (Vaipan)

08:00, 19.02.2024 - Aceasta rețeta tradiționala din India de Sud transforma bananele coapte intr-un desert delicios și ușor de preparat. Sunt un mod delicios de a utiliza bananele coapte și de a aduce un strop de cultura culinara in bucataria ta.Gogoșile cu banane sunt perfecte pentru un desert rapid sau un snack dulce.…


Ce parere ai despre aceasta stire?