Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil de doar doi ani a murit din cauza unei supradoze de droguri, în Italia: Cum s-a întâmplat totul

Publicat:

Tragedie intr-o familie din regiunea Veneto, Italia. Un copil de doar doi ani a murit din cauza unei supradoze de droguri. In corpul micutului au fost descoperite urme de hasis, heroina si cocaina.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Capitala! O persoana a murit dupa ce un apartament a fost cuprins de flacari din cauza lumanarii aduse de la Inviere

13:05, 05.05.2024 - Azi noapte, un incendiu puternic a izbucnit intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. O persoana a fost gasita carbonizata, in ziua de Paști. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Care ar fi fost cauza exploziei din Italia, in care a murit Petronel. S-a aflat ce faceau muncitorii, inainte de tragedie

10:36, 15.04.2024 - Au aparut noi detalii despre explozia devastatoare din Italia, in care a murit și Petronel, romanul care a lasat in urma doi copii și o soție indurerata. Acestea ar putea sa clarifice lucrurile și sa stabileasca care ar fi fost cauza exploziei hidrocentralei.

Tragedie la Viseu de Sus. O persoana a murit carbonizata intr-o anexa gospodareasca

11:10, 10.04.2024 - La solicitarea IPJ Maramureș, 6 pompieri militari din cadrul Secției de pompieri Vișeu de Sus au intervenit cu o autospeciala de stingere pentru lichidarea unui incendiu localizat la o anexa gospodareasca de aproximativ 12 mp din localitatea Vișeu de Sus. In interior a fost gasita o persoana carbonizata.…

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Cauza incendiului din Italia, in care au murit Alexandra si copiii ei: Aproape toți avem acest obiect in casa

13:30, 15.03.2024 - Un incendiu mocnit, pornit din apartamentul unde locuiau in Bologna, Italia, a pus capat vieții a patru romani: Ștefania Alexandra, de 32 de ani și cei trei copii ai ei - o fetița de șase ani, alta de doi ani și frațiorul ei geaman. Tatal lor a scapat cu viața pentru ca era la serviciu in momentul incendiului…

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .


Ce parere ai despre aceasta stire?