Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un concurent de la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", "vedeta" serii! Așa și-a sabotat el colegii în service

Publicat:

Florin de la "Hell's Kitchen - " pare sa fie responsabil pentru tensiunea din bucatarie din aceasta seara. Concurentul a adoptat o strategie simpla: "Va sabotez pe toți!".

Florin nu s-a comportat firesc, nu a dat preparatele la timp și nu și-a ajutat colegii pentru a duce la bun sfârșit service-ul. Atunci când ceilalți se aflau în fața, pe postul de Chef, Florin greșea rețetele și încerca sa se sustraga de la munca și responsabilitate.

În momentul în care a ajuns la rândul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carmen de la Salciua s-a saturat de noile tendințe in muzica! Cum și-a criticat artista colegii de breasla: „Oricine e vedeta”

13:05, 30.05.2024 - Carmen de la Salciua, una dintre cele mai cunoscute artiste din Ardeal, dar și din Romania a rabufnit pe internet și și-a spus nemulțumirea cu privire la direcția in care se indreapta industria muzicala. Carmen de la Salciua a publicat pe Instagram un mesaj de critica la adresa colegilor sai de…

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Messi a fost vedeta serii la gala Premiilor Oscar de la Los Angeles. Ce rol a jucat in filmul „Anatomia unei caderi”!

14:11, 11.03.2024 - Simpaticul Border Collie, pe nume Messi, a fost remarcat pe covorul roșu, alaturi de multe staruri la gala Premiilor Oscar. Patrupedul ce a caștigat „Palm Dog Award” a aparut in „Anatomia unei caderi”, film care a cucerit prestigiosul trofeu la secțiunea „Cel mai bun scenariu original”. Messi a fost…

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Oana Roman spune motivul pentru care a dus-o la azil pe Mioara Roman, dupa ce a fost criticata ca a abandonat-o: „Mama sigur e foarte deranjata de acolo de unde e”

10:10, 07.03.2024 - Oana Roman a revenit cu noi declarații in mediul online la mai bine de o saptamana de la inmormantarea Mioarei Roman. A fost criticata ca și-a abandonat mama la azil, iar acum vedeta dezvaluie ca nu e așa, a avut un motiv serios pentru care a decis sa o duca intr-un centru de ingrijire. Pe 23 februarie,…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?