Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un ciclist italian în vârstă de 17 ani a murit după ce a căzut în timpul unei curse, în Austria

Publicat:

, un ciclist italian in varsta de 17 ani, a murit dupa ce a suferit o cazatura in prima etapa a unei curse rezervate juniorilor, in Austria, a anuntat sambata de Ciclism (UEC), informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Jocheul italian Stefano Cherchi a murit dupa ce a cazut de pe cal, intr-o cursa la Canberra

21:20, 03.04.2024 - Jocheul italian Stefano Cherchi a murit la varsta de 23 de ani, la doua saptamani dupa ce a suferit o accidentare la cap in urma unei caderi de pe cal la o cursa care a avut loc in Australia, la Canberra, a anuntat miercuri Asociatia Jocheilor din New South Wales, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Cherchi…

Un jocheu japonez a murit dupa ce a cazut intr-o cursa la Kochi

12:41, 25.03.2024 - Un jocheu japonez de 25 ani a incetat din viata dupa o cazatura suferita in tipul unei curse de cai desfasurate in weekend la Kochi, transmite Xinhua, potrivit Agerpres. Yudai Tsakamoto, calare pe calul Cosmo Sea Wolf, a suferit o cadere fatala in timpul unei curse de cai la Kochi, duminica, potrivit…

O profesoara a murit la varsta de doar 29 de ani, dupa ce s-a prabușit in timpul orelor de curs | Urma sa devina mama in patru saptamani: ”Mi se rupe inima”

18:45, 15.03.2024 - O profesoara a murit tragic la varsta de 29 de ani. Tanara s-a prabușit, in timp ce se afla in sala de clasa. Se pregatea sa devina mama pentru prima oara și mai avea de așteptat doar o luna pana sa-și țina bebelușul in brațe.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Nikolai Rijkov, prim-ministru al URSS in timpul Perestroikai, a murit la varsta de 94 de ani

11:55, 28.02.2024 - Nikolai Rijkov, fost premier al Uniunii Sovietice in perioada 1985-1991, a a murit la Moscova la varsta de 94 de ani, a informat miercuri presedinta Consiliului Federatiei Ruse (Senatul rus), Valentina Matvienko, transmite EFE.

O jucatoare in varsta de 24 de ani a murit in timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO - Ea era suspecta de malarie

22:15, 21.02.2024 - Federatia Zambiana de Fotbal a anuntat miercuri ca jucatoarea Norin Betani a decedat in timpul unui stagiu de pregatire. Sportiva in varsta de 24 de ani a ajuns bolnava in cantonamentul echipei nationale a Zambiei si a fost transportata de urgenta la spital cu "suspiciune de malarie", potrivit news.ro…

Caz șocant in Cluj! O tanara in varsta de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la inalțime

09:31, 12.02.2024 - Noaptea trecuta, un incident tragic a avut loc in Cluj. O tanara in varsta de 20 de ani a decedat dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Henri Barbusse. Femeia a fost gasita fara suflare in fața unui bloc de locuințe.


Ce parere ai despre aceasta stire?