Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un celebru artist de la noi iubește în secret o femeie de 12 ani! De ce nu vrea să se însoare? Declarații EXCLUSIVE

Publicat:

A cucerit publicul prin prezența lui exotica, dupa participarea la X Factor și chiar daca a renunțat la paradisul dominican din dragoste purtata unei românce, un celebru artist de la noi își ține viața personala cât mai departe de ochii lumii.

Hevito, cunoscutul interpret de origine dominicana traiește o frumoasa poveste de dragoste de 12 ani, ținând totul cât mai deprte de ochii curioșilor. Deși a petrecut momente extrem de frumoase alaturi de iubita sa, Hevito refuza total ideea de casatorie. &"Suntem împreuna de 12 ani, iar pentru noi casatoria…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Cat de greu atarna celebritatea lui Meme Stoica pe umerii fiicei sale! Teodora Stoica, declarații exclusive: " Eram pedepsita constant" / VIDEO

22:55, 23.04.2024 - Fiica lui Meme Stoica ne-a marturisit cat de greu atarna celebritatea tatalui sau pe umerii ei. Teodora vorbește despre pedepsele din copilarie și ne spune ce o deranja, dar și cum și-a "pacalit" parinții, care afla acum, de la noi.

Cum arata iubitul Ioanei Grama, Gabriel. Influencerița l-a ascuns mult timp de ochii curioșilor

11:26, 22.04.2024 - Ioana Grama este una dintre cele mai frumoase și iubite influencerițe ale momentului din Romania. Nu e un secret ca bruneta iubește din nou, dupa divorțul de Alex Țagureanu, dar pana acum ea a ținut secret chipul iubitului ei.

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis SUA, in contextul atacului cu drone și rachete asupra Israelului – VIDEO

10:20, 15.04.2024 - Iranul a transmis pe canale private un mesaj catre Statele Unite. S-ar fi intamplat chiar in timp ce dronele și rachetele sale se indreptau spre Israel. Iranul a transmis pe canale private un mesaj catre Statele Unite chiar in timp ce dronele și rachetele sale se indreptau spre Israel. Declarații in…

Cluj - Copil calcat in picioare de o femeie in Gheorgheni, sub ochii altor clujeni. Cine o recunoaște? - VIDEO

11:05, 07.04.2024 - Un copil de circa 6 ani a fost calcat la propriu de o femeie in picioare pe o alee din cartierul Gherogheni, considerat cel mai civilizat din oraș. Atenție, sunt scene care va pot afecta emoțional!Copilul provine dintr-o familie fara mama, cu o situație materiala foarte grea, fiind ingrijit numai de tatal.…

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.


Ce parere ai despre aceasta stire?