Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un candidat la Primăria Târgu Jiu promite autobuze decapotabile

Publicat:

Un candidat la si-a postat pe o retea de socializare o parte din programul pe care il are pentru municipiul, in cazul in care va castiga cursa electorala.

In mesajul postat online, acesta le cere internautilor parerea in legatura cu cel mai bun proiect de promovare a turismului in municipiul Targu Jiu. Cel mai votat proiect votat de sustinatorii candidatului (candidatul PRM Gorj) a fost „introducerea unui autobuz decapotabil care sa faca turul orașului dar și vizitarea satului Hobița”.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua autobuze au fost distruse de un incendiu, in municipiul resedinta

10:16, 23.05.2024 - Doua autobuze parcate pe o strada din municipiul Bacau au fost distruse de un incendiu care a izbucnit miercuri seara, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), potrivit Agerpres.

Gabriela Firea promite ca va relua si extinde transportul elevilor cu autobuze scolare, intrerupt in prezent

17:50, 11.05.2024 - Gabriela Firea, candidata PSD pentru Primaria Capitalei s-a declarat "profund intristata" ca primarul Nicusor Dan a abandonat proiectul inceput de ea, in anul 2019, privind transportul elevilor cu autobuze scolare.

Micuța Amina, grav bolnava, are nevoie de ajutor pentru a trai

12:10, 09.05.2024 - O fetița din municipiul Targu Jiu are nevoie de ajutor pentru a trai. Micuța Amina Maracu, de 5 ani, a fost diagnosticata cu nanism, discondroplazie osoasa, chisturi cerebrale are nevoie de ajutorul nostru in continuare. Camelia Maracu, mama fetiței, a povestit ca in data de 13 mai fetița va suferi…

Primaria Constanta anunta un nou pas pentru construirea garajului de autobuze

11:25, 30.04.2024 - UAT MUNICIPIUL CONSTANTA prin primar Vergil Chitac, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Construire garaj de autobuze si organizare de santier in cadrul proiectului "Achizitia de autobuze cu emisii de carbon scazute destinate transportului…

Reparații de 12,8 milioane de lei la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, afectat de cutremure

07:40, 22.04.2024 - Vor avea loc reparații in prima urgența la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Targu Jiu. Imobilul a fost serios afectat de cutremurele din 2023. Mii de seisme s-au produs in județul Gorj și cateva cladiri mai vechi de pe raza municipiului Targu Jiu au fost afectate. Intre acestea sunt: Primaria…

Primar de comuna, condamnat pentru ca a batut o angajata la Primaria Targu Jiu. PSD miza pe el la alegerile locale

11:30, 11.04.2024 - Madalin Palița, primarul comunei Danești (Gorj), a fost condamnat definitiv la 1 an și 4 luni de inchisoare pentru un termen de supraveghere de doi ani, pentru ca a lovit o localnica la locul ei de munca.

Camera Reprezentanților din SUA a votat un proiect care interzice TikTok la nivel național. Reacția companiei

17:45, 13.03.2024 - Camera Reprezentanților din SUA a adoptat miercuri un proiect de lege privind interzicerea TikTok pe tot teritoriul Statelor Unite, daca platforma video nu va fi vanduta de proprietarul sau chinez, relateaza CNN, citat de digi24.ro .

Dan Morega, fostul prefect de Gorj, a ajuns la psihiatrie. Nu renunța la volan

12:55, 27.02.2024 - Dupa ce a fost prins pentru a patra oara la volan, in condițiile in care avea permisul retras din motive medicale, Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a ajuns intr-un final la psihiatrie. Promite, insa, ca va reveni la volan, imediat ce iese din spital. Dan Ilie Morega, in varsta de 78 de ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?