Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un britanic şi-a sufocat soţia la scurt timp după ce a aflat că are leucemie. De ce a recurs la acest gest: "A fost un cuplu minunat"

Publicat:

Un britanic in varsta de 74 de ani si-a omorat propria sotie in casa lor din Cipru, imediat dupa ce a fost diagnosticata cu leucemie. și soția lui se iubeau de mai bine de 50 de ani și traiau o frumoasa poveste de dragoste, astfel ca acest gest necugetat a venit ca un șoc pentru toata lumea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Nu ne pierdem speranța”, spune soția realizatorului TV britanic Michael Mosley. El este dat disparut de miercuri

19:11, 08.06.2024 - „Nu ne pierdem speranța”, a spus, sambata, soția jurnalistului de televiziune și radio Michael Mosley, in timp ce cautarile continua pe insula greceasca Symi. El a fost dat disparut miercuri, dupa ce a plecat singur la plimbare și nu a mai revenit la locul de cazare, relateaza BBC.com.

Beijingul acuza serviciul britanic MI6 ca a recrutat un cuplu de chinezi pentru a spiona

12:50, 03.06.2024 - China a acuzat luni serviciul britanic de informatii MI6 ca a recrutat un cuplu care lucra pentru guvernul central de la Beijing, dupa luni de acuzatii reciproce de spionaj intre regimul comunist si tarile occidentale, relateaza AFP, potrivit news.ro

Asma al-Assad sufera de leucemie. Prima-doamna a Siriei a mai invins cancerul o data

15:35, 21.05.2024 - Asma al-Assad, prima-doamna a Siriei, sufera de leucemie. Anunțul oficial a fost facut de președinție, la cinci ani de cand soția președintelui a mai invins o data cancerul. A inceput deja un tratament, motiv pentru care trebuie sa se retraga complet din viața publica. Asma al-Assad sufera de cancer…

Soția lui Bashar al-Assad sufera de leucemie - In urma cu cinci ani caștigase lupta cu cancerul

12:21, 21.05.2024 - Prima doamna a Siriei, Asma al-Assad, a fost diagnosticata cu leucemie, a anuntat marti presedintia siriana, la aproape cinci ani dupa ce a anuntat ca s-a vindecat complet de cancer la san, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Un britanic și-a omorat soția și a taiat-o in 224 de bucați. A cautat pe internet cum sa scape de cadavru

21:05, 08.04.2024 - Nicholas Metson, in varsta de 28 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viața, dupa ce și-a ucis soția in luna martie a anului trecut. El a recunoscut ca a injunghiat-o pe femeie de patru ori inainte de a-i taia trupul in bucațele, relateza Sky News. 

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Ședințe psihologice individuale, de cuplu și familie sau de grup? Avantaje și dezavantaje pe scurt

23:55, 22.03.2024 - ■ Psiholog Dr. Ana Aurelia Hutanu ■ Incep prin a menționa faptul ca in activitatea mea profesionala privata au predominat ședințele psihologice individuale deoarece clienții cabinetului au dorit sa beneficieze integral de atenția psihologului. Ședințele de cuplu sau de familie au fost și ele la randul…


Ce parere ai despre aceasta stire?