Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, în Neamț. Ce a făcut presupusul vinovat la scurt timp după ce a săvârșit crima

Publicat:

Un barbat, in varsta de 70 de ani, și-ar fi ucis cu sange rece soția de 64 de ani. Ce a facut presupusul vinovat, dupa ce ar fi comis crima. Trupurile neinsuflețite au fost descoperite de un echipaj medical, in locuința celor doi soți. Oamenii legii nu au stabilit cu exactitate cum s-a produs aceasta tragedie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din Odorheiu Secuiesc, retinut intr-un dosar privind infractiuni economice

21:11, 23.04.2024 - Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Harghita au pus in executare cinci mandate de perchezitie domiciliara, emise de Judecatoria Odorheiu Secuiesc, la domiciliul unor persoane fizice si la sediul unei persoane juridice, din municipiu.…

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Crima in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama. Agresorul are probleme mari cu alcoolul: ”Ii lua banii”

08:41, 21.03.2024 - Crima șocanta in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, in urma unui conflict aprins despre bani. Acesta are probleme mari cu alcoolul, astfel ca nu s-a oprit de la a face un gest șocant. Mama lui și-a sarbatorit curand ziua de naștere, iar acum urmeaza sa fie inmormantata.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Neamt: Un barbat s-a ranit cu un dispozitiv de asomare a animalelor, dupa o cearta cu sotia / El a fost dus de urgenta la spital Un barbat de 54 de ani, din Poi

22:40, 23.02.2024 - Scene ireale in Neamt! Un barbat s-a ranit cu un dispozitiv de asomare a animalelor, dupa o cearta cu sotia Un barbat de 54 de ani, din Poiana Teiului, judetul Neamt, s-a ranit, vineri, cu un dispozitiv de asomare a animalelor, dupa ce s-a certat cu sotia si pe fondul consumului de alcool. El a fost…

Clujenii care locuiesc pe Soporului se plang ca in zona circula mașini de gabarit mare: „Nu ma pot ințelege cu soția in casa”

10:30, 16.02.2024 - Zona Sopor de la marginea Clujului s-a dezvoltat continuu in ultimul deceniu la capitolul imobiliar, insa noile blocuri n-au venit „la pachet” și cu infrastructura corespunzatoare. Oamenii se mai plang și din cauza faptului ca in zona circula mașini de gabarit mare, care fac o galagie infernala.„Pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?