Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia, după care a încercat să se spânzure

Publicat:

Un barbat in varsta de 57 de ani din comuna constanteana Baraganu si-a ucis sotia, sambata, cu mai multe lovituri de cutit, dupa care a incercat sa se spanzure, el fiind in prezent internat in stare grava in spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politia din Australia a impuscat mortal un baiat dupa ce acesta a injunghiat un barbat, existand semne de terorism

08:45, 05.05.2024 - Politia din Australia a anuntat, duminica, faptul ca a impuscat mortal un baiat dupa ce acesta a injunghiat un barbat, in capitala statului Western Australia, Perth, intr-un atac despre care autoritatile au spus ca indica terorismul, potrivit Reuters, potrivit news.ro

Barbat arestat in Constanța, dupa ce a incercat sa spanzure un caine și l-a batut cu coada unui topor

15:06, 26.04.2024 - Barbat arestat in Constanța, dupa ce a incercat sa spanzure un caine și l-a batut cu coada unui toporUn barbat din satul Corbu, judetul Constanta, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 20 de zile, dupa ce, in luna martie, a inercat sa spanzure cu o sarma un caine, pe care apoi l-a lovit cu picioarele…

Șocant in Constanta! Un barbat si-a injunghiat sotia apoi s-a predat politiei

14:50, 29.03.2024 - In cartierul Tomis Nord, zona Brotacei, in municipiul Constanta, un barbat si a injunghiat propria sotie. Dupa aceasta fapta, acesta s a predat la politie. Din primele informatii, se pare ca sotia lui a decedat. ...

Italia: Un barbat care a incercat sa-și stranguleze soția este achitat pentru somnambulism

06:55, 23.02.2024 - Un italian care a incercat sa iși stranguleze soția a fost achitat joi pe motiv de somnambulism, dupa ce instanța a decis ca acesta nu era conștient de acțiunile sale in acel moment, relateaza presa italiana, citata de AFP. In noaptea de 4 ianuarie 2021, locuitorul in varsta de 60 de ani din Braone,…

Urmarire ca-n filme! Un barbat care și-a batut soția a incercat sa fuga de polițiști cu mașina/ A fost oprit forțat un dispozitiv "Spike"

13:35, 14.02.2024 - Un barbat care și-a agresat soția a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului "Spike".

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?