Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat s-a casatorit cu sine insusi. De ce a ales aceasta varianta

Publicat:

Un italian in varsta de 40 de ani din , satul probabil de presiunile pe care le faceau familia si prietenii pentru a si intemeia o familie, a ales sa se casatoreasca cu propria i persoana pentru a atrage atentia asupra a ceea ce el considera a fi marginalizarea cu care se confrunta burlacii in societatea de azi, conform Reuters. si a spus singur Da in cadrul unei ceremonii pe care a organizat o tot... singur. La aceasta nunta neobisnuita, de la care a lipsit mirea ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Confesiunea unei octogenare care s-a casatorit cu un barbat mai tanar decat ea cu 47 de ani. Ce a pațit bunica. 'Nu m-am așteptat niciodata'

00:25, 03.06.2024 - O bunica in varsta de 84 de ani a vorbit despre relația ei cu Mohamed Ibriham, un egiptean in varsta de 37 de ani, in cadrul emisiunii This Morning de la ITV. Cuplul s-a cunoscut pe Facebook și s-a casatorit in Egipt in noiembrie 2020.Casatoria lor s-a incheiat anul trecut.

Momentul in care un barbat este scos de sub daramaturi, la 5 zile dupa prabușirea unei cladiri in Africa de Sud. VIDEO

20:16, 11.05.2024 - Un barbat a fost salvat dintre daramaturi la cinci zile dupa prabusirea unei cladiri in Africa de Sud, iar premierul din Western Cape, Alan Winde, a declarat ca este "nimic mai putin decat un miracol", scrie Reuters, citata de News.ro.Oficialii locali au precizat intr-o declaratie ca din cele 81 de…

Slovacia ofera protectie unui barbat acuzat ca a facut propaganda pro-rusa si care este pe lista de sanctiuni a Cehiei

17:05, 01.05.2024 - Slovacia a acordat protectie temporara unui barbat cu cetatenie ucraineana si israeliana acuzat ca a condus o campanie de influenta pro-rusa prin intermediul unui site de stiri si care se afla sub sanctiuni in Cehia, a relatat presa de la Praga, preluata de Reuters.

Un barbat prins beat la volan a scapat de pedeapsa dupa ce a dovedit ca organismul sau produce alcool

21:51, 22.04.2024 - Un belgian acuzat ca a condus in stare de ebrietate a fost achitat, luni, dupa ce s-a dovedit ca sufera de sindromul fermentației intestinale (auto-brewery syndrome - ABS), o afecțiune rara prin care corpul produce alcool, relateaza Reuters.

Atac terorist la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști

10:40, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, relateaza site-ul de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit.

Cel mai batran om din lume, nu ar fi, de fapt, cel mai batran. Un barbat din Peru susține ca are mai mult cu 13 ani

23:26, 09.04.2024 - La cateva zile dupa ce Guinness World Records l-a desemnat pe britanicul John Alfred Tinniswood, de 111 ani, ca fiind cel mai batran om din lume, autoritațile din Peru susțin ca, de fapt, un barbat din regiunea Huanuco este cu mult mai in varsta, avand 124 de ani, relateaza Reuters.

Un barbat inarmat cu explozibili și arme de foc a luat ostatici clienții și angajații unui bar din Olanda

12:11, 30.03.2024 - Mai mulți oameni au fost luați ostatici intr-un bar din orașul Ede, din estul Olandei, duminica dimineața, relateaza Reuters. Mai multe locuințe din zona au fost evacuate, a anunțat poliția olandeza.

Politia britanica a arestat un barbat care a lovit cu masina portile Palatului Buckingham

13:41, 10.03.2024 - Politia britanica a anuntat duminica arestarea unui barbat care a lovit cu masina portile Palatului Buckingham de la Londra, transmit dpa si Reuters, potrivit Ageprres. Imagini neclare postate pe retele sociale arata o masina la portile din fata ale palatului. Mass-media britanice au citat un martor…


Ce parere ai despre aceasta stire?