Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Buzău a murit din cauza unei greşeli pe care o fac mulţi oameni. Mare grijă dacă şi tu faci la fel!

Publicat:

Un barbat in varsta de 36 de ani din Buzau si-a gasit sfarsitul intr-un mod tragic. Multi oameni isi pun viata in pericol facand asa ceva. a decis sa isi repare singur masina acasa, dar nu s-a asigurat din niciun punct de vedere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Un barbat de 44 de ani a murit intr-un incendiu izbucnit din cauza unei țigari

09:20, 04.05.2024 - Un barbat de 44 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un incendiu izbucnit la un imobil din Caransebeș din cauza unei țigari aprinse. 18 persoane au fost evacuate din bloc. Incendiul a izbucnit intr-o garsoniera situata la parter. Pompierii au evacuat șase persoane de la etajul 1,…

Declarațiile șocante ale tatalui care și-a lovit și obligat copilul sa alerge pe banda, intr-o sala de fitness. Micuțul in varsta de 6 ani a murit

13:15, 03.05.2024 - Tatal acuzat ca și-a abuzat fiul in varsta de 6 ani și i-ar fi provocat moartea, a facut declarații șocante. Barbatul susține ca micuțul a murit din cauza unei pneumonii, nu din cauza antrenamentelor brutale și a presupuselor batai. 

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.

(UPDATE) Turcia: Cel putin 29 oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

17:35, 02.04.2024 - UPDATE – Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele…

Cum a izbucnit incendiul din Valencia in care au murit 10 oameni. Autoritațile cu identificat cauza

08:55, 12.03.2024 - Un incendiu tragic care a avut loc la Valencia, la sfarșitul lunii februarie, s-a soldat cu pierderea a 10 vieți, dupa ce flacarile au cuprins in cateva minute un bloc de locuințe. La doua saptamani dupa tragedie, cauza incendiului a fost dezvaluita.

Bacau: O fetita in varsta de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei

15:50, 29.02.2024 - O fetita in varsta de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei, aceasta nefiind vaccinata ROR, informeaza un comunicat de presa al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bacau remis, joi, la solicitarea AGERPRES. ‘Pacienta, in varsta de 1 an si 6 luni, a fost supusa unui transplant hepatic de la donator…


Ce parere ai despre aceasta stire?