Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat din Vaslui si-a ucis fiica si tatal cu sapa

Publicat:


Tatal vasluianului care si-a ucis fetita de cinci ani cu o sapa a murit, miercuri, la un spital din Iasi, dupa trei zile de agonie in urma loviturilor primite de la fiul sau, presupusul autor al dublei crime fiind acum cercetat de catre procurori pentru omor deosebit de grav.

Barbatul de 42 de ani, din localitatea vasluiana , care si-a ucis fiica de cinci ani cu o sapa, va fi cercetat, in prezent, pentru omor deosebit de grav, dupa ce si cea de-a doua victima a sa, tatal sau, a murit la Spitalul de .

Decesul batranului de…

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedia de la Spitalul „Sfantul Pantelimon”, unde 17 pacienți au murit. Medic: „Totul a pornit din dorința de razbunare intre colegi”

10:40, 20.04.2024 - Medicul Amin Zahra, specialist Anestezie si Terapie Intensiva, vorbește despre probleme de Spitalul „Sf. Pantelimon” , unde au murit 17 pacienți din cauza neadministrarii de noradrenalina suficienta. „Totul a pornit dintr-un conflict intern și din dorința de razbunare intre colegi”, susține medicul.

Fiica unui pacient care a murit la Spitalul Pantelimon: „Știu ca tatal meu a fost ucis”

14:10, 12.04.2024 - Fiica unui pacient mort la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti a dezvaluit, vineri, ce s-a intamplat cu tatal ei in perioada in care a fost internat pe Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI). La Spitalul Sfantul Pantelimon au inceput sa vina rude ale pacienților morți in perioada 4-7 aprilie…

Fiica unui pacient care a murit la Sf. Pantelimon: Dimineața ne-au spus ca e in stare buna. Dupa cateva ore au anunțat decesul

13:31, 12.04.2024 - La Spitalul Sfantul Pantelimon au inceput sa vina rude ale pacienților morti in perioada 4-7 aprilie in ATI. Fiica unui pacient acuza ca angajații spitalului au jignit rudele și ca nimeni nu a vrut sa ii spuna nimic despre starea tatalui ei.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Cine este Radu, polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce dirija traficul: „Un om deosebit” / FOTO

12:21, 27.02.2024 - Cine este polițistul din Sibiu care a murit, dupa ce a fost lovit de o mașina in timp ce dirija traficul. Mesajul postat pe Facebook de primarul din Cisnadie, Gheorghe Huja, in amintirea lui Radu Trihenea.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

A murit presedintele Consiliului Judetean Vrancea. Avea doar 46 de ani

11:15, 17.02.2024 - Catalin Toma, presedintele Consiliului Judetean Vrancea si al PNL Vrancea, a murit la un spital din București, din cauza complicatiilor in urma unei raceli. Catalin Toma s-a imbolnavit in timpul unei vizite in Franta. La intoarcere, starea sa s-a agravat  si a fost dus de urgenta la Spitalul ”Marius…

ULTIMA ORA! A murit Catalin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea

09:50, 17.02.2024 - Președintele Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma, a incetat din viața in aceasta dimineața. Decesul a survenit la unul din spitalele bucureștene unde se afla internat de cateva zile. Anterior, Catalin Toma fusese la Paris unde a participat la Reuniunea Congresului Puterilor Locale Și Regionale…


Ce parere ai despre aceasta stire?