Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din raionul Cahul ar putea fi condamnat la detenție pe viață, după ce ar fi omorât un consătean

Publicat:

Crima odioasa in satul din raionul Cahul. Un barbat de 62 de ani si-ar fi omorat consateanul de 80 de ani dupa ce l-ar fi lovit cu mai multe obiecte dure, printre care si un par. Suspectul a fost retinut pentru 72 de ore. "- Cu ce l-ai lovit- Cu batul cel care..

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima infioratoare in Capitala! Barbat omorat in bataie in Crangași. De la ce ar fi pornit conflictul

09:00, 15.05.2024 - Un caz infiorator a zguduit liniștea unui cartier din Capitala și a pus in alerta oamenii legii. Un barbat de 46 de ani a sfarșit in condiții crunte, dupa ce a fost atacat, marți seara, și lovit fara mila. Cei doi suspecți, unul dintre ei minor, au reușit sa fuga, iar polițiștii i-au cautat aproape…

Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști

11:11, 10.04.2024 - Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Caz ȘOCANT in Alba: Barbat din Sancel, OMORAT in bataie. Suspectul, un tanar de 29 de ani, REȚINUT de polițiști Un barbat din Sancel, de 53 de ani, ar fi fost omorat in bataie de un tanar…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Maia Sandu a vizitat un sat din raionul Cahul

19:06, 15.03.2024 - Șefa statului a vizitat satul Crihana Veche, Cahul, unde a discutat cu primarul, consilierii și angajații primariei despre cum poate fi crescuta bunastarea satelor din Moldova, noteaza Noi.md. In localitate a fost renovat, recent, sediul primariei prin Programul „Satul European”, iar cladirea Centrului…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima infioratoare in comuna Heleșteni din Iași. Un barbat l-a omorat pe partenerul fostei iubite, din gelozie

10:00, 28.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in localitatea ieșeana Heleșteni. Dupa ce l-a omorat pe partenerul fostei sale iubite, un barbat a recurs la un gest extrem și s-a spanzurat. Din primele informații ale anchetatorilor, se pare ca gestul a venit din cauza geloziei.


Ce parere ai despre aceasta stire?