Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a murit după ce a fost înțepat de peste o mie de ori de un roi de albine

Publicat:

Moarte cumplita pentru un barbat din județul Iași, tata a noua copii. Acesta a murit dupa ce a fost ințepat de o mie o suta de ori de un roi de albine. Tragedia s-a petrecut luni dupa-amiaza, in timp ce omul se afla in caruța, in apropierea unui lan de floarea soarelui.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Tragedia dimineții, la Techirghiol! Un barbat a murit, dupa ce un incendiu i-a cuprins locuința

09:35, 16.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața la Techirghiol, in județul Constanța. O persoana a decedat joi dimineata dupa ce locuinta sa din Techirghiol a luat foc, informeaza ISU Constanta.Incendiul a izbucnit la o casa de pe strada Rascoalei din Techirghiol.

Un barbat a murit, dupa ce a fost ingropat de viu cu pamant. Tragedia a avut loc la locul de munca, in Valcea / FOTO

15:55, 09.05.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in Valcea, unde un barbat și-a gasit sfarșitul dupa ce a fost ingropat de viu cu pamant in timp ce lucra. Incidentul tragic a avut loc la locul de munca al victimei. Cele mai noi informații.

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Chinuiți de propriul copil! Un barbat a murit, dupa ce a fost gasit in pat langa cadavrul descompus al soției sale! Au fost inchiși, fara apa și mancare

14:06, 21.04.2024 - Tragedia și șocul au cuprins Aprica dupa descoperirea unui caz cutremurator. Un barbat in varsta a murit in condiții deplorabile, fiind gasit in pat alaturi de cadavrul descompus al soției sale. Cei doi batrani au fost lasați sa sufere in tacere, fara apa și mancare, in propria lor locuința, cu complicitatea…

Caz șocant in Iași! Un barbat a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata

09:55, 19.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Iași astazi, pe data de 19 aprilie 2024! Un barbat in varsta de 59 de ani a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata. Iata cum s-a intamplat tragedia!

Moarte bizara la Vaslui. Un barbat care lucra intr-o padure a murit strivit de un copac

16:45, 02.04.2024 - Un vasluian in varsta de 47 de ani, care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, cand un copac a cazut peste el. Polițiștii au declanșat o ancheta și investigheaza circumstanțele producerii incidentului.

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.


Ce parere ai despre aceasta stire?