Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a murit după ce a fost bătut și înjunghiat în fața gării din Arad

Publicat:

Incident extrem de violent, in ajunul Craciunului, in Arad. Un barbat a fost batut si injunghiat pe platoul din fata . El a fost transportat la spital, insa a murit la scurt timp.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit in curtea vrajitoarei Sidonia, unde s-a sarbatorit eliberarea fraților Marin! A fost gasit fara suflare dupa petrecere: ”Au strigat...”

15:00, 14.05.2024 - Incident halucinant la petrecerea organizata cu ocazia eliberarii fraților Marin din arestul preventiv! Un barbat a fost gasit fara suflare in curtea vrajitoarei Sidonia. Cu toții au petrecut pana dimineața, iar mai apoi au descoperit tragedia. Iata ce s-ar fi intamplat!

Incident șocant in Constanța/Elev batut cu bolobocul, in fața unui liceu, de catre un barbat

08:51, 08.04.2024 - Un incident șocant a ajuns in atenția polițiștilor constanțeni. Un adolescent, in varsta de 15 ani, ar fi fost agresat fizic de catre un barbat, de 45 de ani. Scenele s-ar fi derulat in apropierea unui liceu din Constanța, in toiul zilei. Victima agresiunii are 15 ani. Un elev de liceu, minor, a fost…

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

UPATE! Incident șocant la Poiana Caprioarei: un barbat a murit dupa ce un copac a cazut peste el

17:35, 01.04.2024 - UPDATE: Polițiștii vasluieni au deschis un dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa. „La data de 1 aprilie 2024 ora 14.07, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizata, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul ca un barbat, in varsta de 47 de ani, din localitatea Chițoc,…

Un șofer a murit la volan, in timp ce conducea pe autostrada A1

12:40, 12.03.2024 - Incident tragic pe autostrada A1, in zona localitații timișene Recaș. Unui barbat care conducea o duba i s-a facut rau la volan și a murit „Un barbat, in varsta de 54 de ani, a condus o autoutilitara pe A1 dinspre Timișoara inspre Lugoj, iar in dreptul localitații Recaș, se pare ca pe fondul unor afecțiuni…

Un barbat a murit la volan, in timp ce conducea pe autostrada A1

11:55, 12.03.2024 - Incident tragic pe autostrada A1, in zona localitații timișene Recaș. Unui barbat care conducea o duba i s-a facut rau la volan și a murit „Un barbat, in varsta de 54 de ani, a condus o autoutilitara pe A1 dinspre Timișoara inspre Lugoj, iar in dreptul localitații Recaș, se pare ca pe fondul unor afecțiuni…

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Un barbat din raionul Orhei, injunghiat de mama vitrega: A murit la spital

11:20, 21.02.2024 - Un barbat de 33 de ani, din satul Lopatna, raionul Orhei a decedat pe patul de spital in urma unui conflict, in care a fost injunghiat de catre mama vitrega. Cazul a avut loc la data de 20 februarie. Femeia, și-a recunoscut vina și a fost reținuta pentru 72 de ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?