Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a fost arestat după ce a înjunghiat mortal un tânăr într-o discotecă din Tulcea

Publicat:

In dimineata zilei de 1 decembrie, in jurul orei 03.00, Stefan - , in varsta de 29 de ani, se afla intr-o discoteca din oras, unde a petrecut cu mai multi prieteni, iar la un moment dat s-a luat la cearta cu un alt tanar, de 25 de ani, potrivit procurorilor Parchetului Tribunalului Tulcea.

Barbatul de 29 de ani, care consumase bauturi alcoolice, a scos un cutit cu care l-a injunghiat in spate pe tanar. Echipajul de prim-ajutor sosit la fata locului nu a mai putut sa ii salveze viata tanarului, fiind declarat decesul.
Agresorul a fost retinut pentru omor calificat, iar Parchetul…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițist batut in fața unui bar, bagat in spital. Agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost arestat

14:35, 09.04.2024 - Un tanar de 25 de ani din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a batut un polițist care se afla in timpul serviciului. Agresiunea s-a petrecut in fata unui bar din localitatea Ineu (Arad).

De ce ar fi fost injunghiat elevul de 17 ani, la liceul Iuliu Maniu. Agresorul l-a taiat cu o maceta: ”Era foarta multa agitatie”

11:45, 04.04.2024 - In urma cu o zi, un elev de 17 ani a fost injunghiat de un alt adolescent, la liceul Iuliu Maniu. Totul s-a intamplat pe neașteptate, astfel ca nimeni nu a avut timp de reacție. Iata care ar fi motivul halucinant al atacului din București!

Inspector ITM, arestat pentru mușamalizarea unui accident mortal de munca. Șpaga a fost un plin de carburant

16:10, 29.03.2024 - Un funcționar din Inspectoratul Teritorial de Munca Buzau a primit mandat de arestare preventiva pentru 25 de zile, pentru luare de mita. El incercat sa mușamalizeze un accident de munca soldat cu decesul unei persoane, in schimbul unui plin de carburant.

Tanar injunghiat de un fost coleg de liceu, in plina strada, la Baia Mare. Ce le-a spus agresorul polițiștilor: explicația este halucinanta

08:15, 21.03.2024 - Victima se afla la serviciu, la o cafenea din zona, moment in care a aparut un alt tanar, pe care il cunoștea din liceu. Agresorul a inceput sa țipe, l-a luat la bataie pe acesta, iar apoi l-a injunghiat.Martorii au sunat de urgența la 112, iar un echipaj de poliție, dar și o ambulanța s-au deplasat…

Copila batjocorita repetat de un barbat din Galați in locuința in care statea cu chirie. Agresorul a fost arestat

13:16, 15.03.2024 - Mama unei fete de 15 ani a anunțat Poliția cand adolescenta i-a povestit ca a fost violata, de mai multe ori, de un barbat de 30 de ani in imobilul din Galați in care acesta locuiește cu chirie.

Clipe de groaza in biserica. Dascalul, injunghiat cu un cuțit. S-a intamplat in comuna Puiești

17:21, 10.03.2024 - foto arhiva Momente de coșmar, astazi, la slujba duminicala din satul Dascalești, comuna Puiești. In timpul Sfintei Liturghii, in urma unui conflict spontan, dascalul, in varsta de 38 de ani, a fost injunghiat de un barbat, in varsta de 62 de ani. Agresorul era galagios in biserica, astfel ca dascalul…

Accident mortal la Afumați dupa coliziunea dintre un tir și un autoturism

05:30, 19.02.2024 - Un grav accident rutier a avut loc duminica seara, in localitatea Afumați, intre un autoturism și un TIR. Un tanar de 27 de ani, șoferul mașinii, a murit. In urma impactului conducatorului autoturismului a ramas incarcerat, inconștient. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Voluntari…


Ce parere ai despre aceasta stire?