Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion militar al armatei elveţiene s-a prăbuşit în Franţa

Publicat:

Accidentul s-a produs miercuri, in timpul unei misiuni de antrenamente in Franta. Aparatul, un Boeing FA 18, face parte dintr-o flota de 31 de aeronave de acest tip.

Aparatul de zbor militar era monopilot si decolase de la baza aeriana elvetiana din Payerne. Aparatul s-a prabusit intr-o zona nepopulata, aflata la est de orasul Besancon, a precizat o sursa militara.

elvetian a informat ca pilotul a scapat cu viata, dar a fost ranit si ca nu se cunosc deocamdata cauzele accidentului.

 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Parchetul și Ministerul Apararii ancheteaza prabușirea unui aparat de zbor ucrainean in județul Botoșani, in februarie. Incidentul nu fusese facut public

12:45, 16.05.2024 - Un aparat de zbor de mici dimensiuni, fara pilot, cel mai probabil o drona, s-a prabușit, in data de 29 februarie, la Unțeni, in județul Botoșani, a dezvaluit publicația locala Monitorul de Botoșani. IPJ Botoșani a confirmat incidentul și a precizat ca ancheta a fost preluata de Parchet și de Ministerul…

Un avion Boeing, care a aparținut TAROM, a ratat decolarea, in Dakar. Copilotul roman și mai mulți pasageri, raniți

08:30, 10.05.2024 - Un avion care a aparținut TAROM a fost implicat intr-un accident grav pe aeroportul din Dakar. Aparatul de zbor, un Boeing 737, la manșa caruia se afla un copilot roman, a ieșit de pe pista in timpul decolarii.

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Breaking :Șeful armatei din Kenya a murit intr-un accident de elicopter/ Video

21:05, 18.04.2024 - Șeful armatei din Kenya a murit intr-un accident de elicopter. In aparatul de zbor se mai aflau inca 11 militari. Elicopterul s-a prabușit in vestul țarii. Generalul Francis Omondi Ogolla a murit dupa ce un elicopter militar s-a prabușit in vestul țarii, a anunțat președintele din Kenya, William Ruto,…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Incident militar in Marea Neagra. Rușii au interceptat avioane NATO. Moscova spune ca nu dorește „o escaladare”

19:45, 05.03.2024 - "La apropierea avionului de vanatoare rus, aparatele militare straine au facut stanga imprejur", a anuntat Ministerul Apararii rus int-un comunicat, precizand ca acestea erau doua aparate Rafale si un avion radar al armatei franceze."Aparatul rus s-a intors fara probleme pe aerodromul sau. Nu a existat…


Ce parere ai despre aceasta stire?