Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un alpinist utilitar a căzut de la etajul 6 al căminului Economica din Gheorgheni

Publicat:

Un alpinist utilitar a cazut de la etajul 6 al caminului Economica din Gheorgheni.

&"Este vorba despre un alpinist utilitar, care efectua curațenia exterioara a cladirii&", a precizat purtatorul de cuvânt al IPJ Cluj, .

Vom reveni cu amanunte...

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fata de 16 ani a cazut de la etajul 10 al unui bloc, la Telecentru: Se afla acasa impreuna cu familia

13:45, 22.05.2024 - O fata de 16 ani a decedat, dupa ce a cazut de la etajul zece al unui bloc de locuit din capitala. Potrivit poliției, tragedia s-a produs ieri, 21 mai, pe strada Gheorghe Cașu din sectorul Telecentru.

Student la Medicina, mort la un mare spital din Iași. A cazut de la etajul al treilea

13:20, 08.05.2024 - Un student la Medicina din Iași, in varsta de 20 de ani, a cazut de la etajul al treilea al Spitalului „Sfantul Spiridon” din Iași, unde era internat. Tanarul suferise o intervenție chirurgicala.

O adolescenta a cazut de la etajul 1 al școlii, in timpul orei de engleza

18:56, 22.04.2024 - O eleva de 17 ani a cazut de la etajul 1 al unui liceu de arte din Cluj-Napoca, in timpul orei de engleza. Adolescenta este acum in stare grava la spital. Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza. Au loc mai multe anchete la liceul de arte vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca. Din cate se pare, martori…

Incident trist in Cluj-Napoca! Un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Cum se simte micuțul

14:56, 20.04.2024 - Un incident trist s-a petrecut astazi, pe data de 20 aprilie 2024, in Cluj-Napoca. Un copil in varsta de doar 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Minorul a fost transportat de urgența la spital. Iata cum se simte micuțul in aceste momente!

Tragedie la inalțime: Un barbat a decedat, dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Botanica

08:40, 17.04.2024 - Un barbat a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Botanica. Cazul a avut loc ieri, 16 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut sa recurga la acest gest.

Scene impresionante in Baia Mare: Un grup de tineri ajuta un batran cazut pe strada

10:55, 07.03.2024 - O zi aparent obișnuita in orașul Baia Mare s-a transformat brusc intr-un moment de incercare, dar și de solidaritate exemplara, atunci cand mai mulți tineri au intervenit in ajutorul unui batran aflat in dificultate. Incidentul a avut loc in zona Vivo Mall, in timp ce batranul incerca sa traverseze…

Un barbat cu handicap locomotor a cazut de la etajul 7 dupa ce s-ar fi aplecat pe fereastra

09:45, 04.03.2024 - Un barbat cu handicap locomotor din Arad a decedat, luni dimineata, dupa ce a cazut de la etajul 7 al locuintei sale, familia considerand ca a fost un accident, pentru ca victima s-ar fi aplecat prea mult peste pervazul ferestrei, potrivit Agerpres. Incidentul a avut loc in cartierul Aurel Vlaicu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?