Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ! Rezultatul Comisiei pre-vetting: Patru candidați judecători la funcții în CSM nu au promovat evaluarea

Publicat:

Patru candidați la funcția de membru in al Magistraturii (CSM) din randul judecatorilor, magistrații Mihail Bușuleac, de la , de la , de la  de Justiție și Nicolae Șova de la Judecatoria Chișinau au primit rezultatul Comisiei pre-vetting privind evaluarea integritații lor financiare și etice. Cele patru decizii concluzioneaza cu nepromovarea evaluarii de catre aceștia, relateaza Ziarul de Garda. Din cei 23 de judecatori de cariera, ramași in concursul de ocupare a funcției de membru in CSM, 5 candidați…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Ce subiecte se regases pe agenda

09:45, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

Comisia Vetting a finalizat evaluarea unui candidat pentru poziția de judecator la CSJ

21:30, 11.03.2024 - Comisia Vetting anunța ca a finalizat evaluarea candidatului Ion Buruiana pentru poziția de judecator la Curtea Suprema de Justiție (CSJ) și a transmis raportul sau catre Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), cu propunerea de nepromovare a evaluarii externe. Potrivit criteriilor prevazute de Legea…

(video) CSM, in ședința: Ce subiecte au fost examinate

12:35, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.

(live) CSM, in ședința: Raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica, pe agenda

09:55, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.


Ce parere ai despre aceasta stire?