Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ! Ivan Ceban insistă ca locuitorii Chișinăului să plătească 24 de lei pentru apă și canalizare. „Noul tarif de 15,30 de lei la apă și canalizare nu soluționează problemele”

Publicat:

Primarul general al Capitalei, , este nemulțumit de tariful la apa și canalizare, care a fost stabilit miercuri, 11 ianuarie, de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE). In opinia acestuia, noul tarif de 15,30 de lei la apa și canalizare nu soluționeaza problemele cu care se confrunta „Apa-Canal Chișinau”, iar orașul ar putea fi debranșat de la sursa, scrie Ziarul Național . Sursa citata menționeaza ca in luna noiembrie 2022 „Apa-Canal Chișinau” a solicitat sprijinul Guvernului și al Comisiei Situații Excepționale in vederea identificarii mijloacelor financiare pentru…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:36, 18.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 19 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 bani.

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.

Gazul, mai ieftin de astazi: Noile tarife au intrat in vigoare

09:30, 23.02.2024 - Consumatorii din intreaga țara vor achita mai puțin pentru gaz, de astazi, 23 februarie. Noile tarife, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, au fost publicate in Monitorul Oficial.

ANRE va examina astazi cererea Moldovagaz de revizuire a tarifului la gaz

09:55, 21.02.2024 - Gazul s-ar putea ieftini cu peste 3 lei, ajungind la 14 lei și 47 de bani cu TVA. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) va examina astazi, 21 februarie, solicitarea Moldovagaz privind ajustarea prețurilor. Pe linga cererea de aprobare a prețurilor reglementate pentru gazele naturale,…

Au fost aprobate regulile pentru alocarea capacitații transfrontaliere RO-MD și UA-MD

17:01, 15.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a Republicii Moldova (ANRE) a aprobat regulile privind alocarea intrazilnica a capacitații pentru frontiera Moldova-Rominia și regulile privind alocarea capacitații pentru frontiera Moldova-Ucraina. O decizie in acest sens a fost luata de catre reglementator…

Inceput de saptamana, cu scumpiri la pompa: Ce prețuri a afișat ANRE pentru maine

12:40, 12.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 7 banuți, iar prețul motorinei va crește cu 15 bani.

Weekend mai scump la pompa: Prețul motorinei creste cu 9 bani. Ce se intampla cu benzina

12:10, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 7 bani, iar prețul motorinei crește cu 9 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?