Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultima fiţă: inocenţa nomadă a ţiganilor se pune pe tapet!

Publicat:

Ai propriile reguli? Vorbesti despre subiecte tabu? Faci lucruri pe care altii le urasc? Te imbraci boem? Innoptezi pe unde te apuca luxul? !

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ștefan Banica Jr., despre relația cu tatal sau. Reacția acestuia cand i-a spus ca vrea sa fie actor: „Tu nu știi nici sa vorbești”

14:45, 08.05.2024 - Intr-o rara incursiune in intimitatea sa, celebrul actor și cantareț Ștefan Banica Jr. a vorbit deschis despre relația speciala pe care a avut-o cu tatal sau, regretatul actor Ștefan Banica. Totodata, el s-a confesat și a impartașit detalii emoționante și despre legatura sa cu mama sa.

Ce se intampla cu plantele daca le vorbești sau le atingi. Multe persoane procedeaza asa

20:15, 07.05.2024 - De-a lungul timpului, mai multe experimente au sugerat faptul ca plantele se pot comporta ca oamenii, ca au sentimente, ca raspund la muzica și ca poți comunica cu ele. Este adevarat? Plantele pot comunica și raspund la atingere Specialiștii in domeniu sunt de parere ca plantele pot comunica intre ele…

Telefonul inregistreaza tot ce vorbești, fara sa știi. Metoda prin care poți dezactiva microfonul mobilului

19:05, 03.05.2024 - Telefonul mobil inregistreaza discuțiile noastre, chiar și atunci cand nu vorbim la el. Exista, insa, o metoda simpla care ne ajuta sa prevenim acest lucru. Iata despre ce este vorba! Pașii sunt simpli.

Telefonul mobil inregistreaza tot ce vorbești, fara sa știi. Iata cum poți opri acest lucru!

19:00, 03.05.2024 - Telefonul mobil inregistreaza discuțiile noastre, chiar și atunci cand nu vorbim la el. Exista, insa, o metoda simpla care ne ajuta sa prevenim acest lucru. Iata despre ce este vorba! Pașii sunt simpli.

Discuția publica dintre Cristina Șișcanu și soacra ei a starnit reacții neașteptate. „Vorbești cu ea prin intermediul Facebook… Vai și amar”

14:15, 04.03.2024 - Cristina Șișcanu și mama soțului ei, Madalin Ionescu, au o relație apropiata, iar cele doua petrec timp impreuna, astfel ca vizitele de familie sunt dese și se lasa mereu cu povești de suflet. Recent, Cristina a publicat pe ontul de socializare o discuție intre ea și soacra sa. In timp ce unii dintre…

Horațiu Florea, PNL Alba: ”Cand vorbești prostii aparatul nu da rest”

15:40, 26.02.2024 - Horațiu Florea, PNL Alba: ”Cand vorbești prostii aparatul nu da rest” Horațiu Florea, PNL Alba: ”Cand vorbești prostii aparatul nu da rest” Cand vorbești prostii aparatul nu da rest. Acesta ar trebui sa fie adevarul de capatai pentru mulți dintre colegii de la PSD Alba care in ultima perioada vorbesc…

„Survivor All Stars”, 20 februarie. Zanni, reacție la adresa Mariei Lungu: „Ești papadie, nu vorbești tu de strategii, de statistici”

14:20, 21.02.2024 - „Survivor All Stars” incepe astazi, de la 21.30, la Pro TV, cu o noua ediție. Seara trecuta, Faimoșii au pierdut un nou joc in fața Razboinicilor, dupa schimbarile care au avut loc. Zanni nu e mulțumit ca Maria Lungu de la Razboinici e in echipa lui, la Faimoși. Dupa ce la finalul saptamanii trecute,…

Ghicitoarea zilei: „Ce este atat de fragil incat se sparge de fiecare data cand vorbești despre el?”. Care este raspunsul

13:05, 20.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, iți pregatește zilnic cate o ghicitoare interesanta la care sa te gandești. Și pentru astazi ți-am pregatit una. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?


Ce parere ai despre aceasta stire?