Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uite ce pietre ți se potrivesc, în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta îți spune care este TALISMANUL tău norocos! Al tău ce culoare are?

Publicat:

Oricine își dorește sa aiba un obiect purtator de noroc sau un talisman capabil sa îl țina departe de pericole. Totuși, se pare ca fiecare zodie are o piatra specifica, ce poate sa aduca protecție și belșug.

Berbec

, pietrele norocoase sunt diamantul, ametistul si smaraldul. Diamantele pentru noroc si sanatate, ametist pentru activarea rabdarii si smarald pentru protejarea de evenimente negative.

Taur

Daca esti in zodia Taurului, cele mai potrivite pietre pentru tine sunt smaraldul, cuartul roz si lapis lazuli. Smaraldul este pentru ridicarea…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul iubirii. Cinci zodii care te vor iubi necondiționat: prezența lor in viața ta e o binecuvantare

15:30, 30.03.2024 - 1. Racul (22 iunie – 22 iulie)Racul este considerat una dintre cele mai empate zodii ale zodiacului. Cu o natura sensibila și intuitiva, Racul este capabil sa simta și sa ințeleaga nevoile partenerului sau la un nivel profund. Aceasta zodie este devotata și protectoare fața de cei pe care ii iubește…

Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi tradata de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriza

19:51, 17.03.2024 - Inceputul de saptamana va veni cu o reevaluare a prieteniilor, pentru un nativ, care va vedea adevarata fața a unor persoane apropiate. Horoscopul de luni, 18 martie, vine insa cu o supriza placuta pentru cei din zodia Pești. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete.

Horoscop sambata, 16 martie. O zodie se indragostește la prima vedere, in timp ce alta a ajuns la saturație in relație

08:40, 16.03.2024 - Horoscopul de sambata, 16 martie, vine cu vești excelente in dragoste pentru un anumit nativ, care s-ar putea indragosti la prima vedere. La polul opus, o alta zodie ar putea pune punct relației in care se afla. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predicțiile complete pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop joi, 7 martie. O zodie iși face planuri de vacanța. De ce ar putea avea Fecioarele un conflict

22:00, 06.03.2024 - Horoscopul de joi, 7 martie, prevestește ca un nativ iși va face planuri pentru o vacanța binemeritata. Vești mai puțin bune pentru cei din zodia Fecioara, predispuși sa intre intr-un conflict, daca nu-și masoara atent cuvintele. Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete.

Horoscopul pasarilor. Ce viețuitoare ți se potrivește, in funcție de zodie

09:35, 21.02.2024 - Astrologii au analizat cele mai importante trasaturi ale fiecarui semn zodiacal și au facut comparații inedite. Astfel a fost creat horoscopul pasarilor. Afla, din randurile de mai jos, ce viețuitoare ți se potrivește, in funcție de zodie. Horoscopul pasarilor – Berbec Pasionali, ambițioși, incapațanați,…


Ce parere ai despre aceasta stire?