Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE pregătește sancțiuni împotriva organizatorilor pseudo-referendumurilor menite anexării a patru regiuni ucrainene la Rusia

Publicat:

considera ilegale așa-zisele referendumuri de anexare organizate de Moscova in patru regiuni ocupate parțial de forțele ruse si pregatește sancțiuni impotriva organizatorilor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șoigu, vizita in Crimeea. Ministrul rus al apararii a cerut consolidarea mijloacelor de protecție impotriva dronelor ucrainene

13:45, 17.03.2024 - Ministrul apararii rus Serghei Soigu a vizitat sambata peninsula ucraineana Crimeea cu prilejul marcarii a 10 ani de la "reunificarea" cu Rusia, asa cum califica Moscova anexarea ilegala a acestui teritoriu ucrainean in 2014.

Atac masiv cu drone ucrainene asupra mai multor regiuni din Rusia. Inca o rafinarie a fost incendiata

08:35, 17.03.2024 - Armata rusa anunta ca a doborat in cursul noptii de sambata spre duminica 35 de drone ucrainene care zburau deasupra mai multor regiuni ale Rusiei, inclusiv Moscova. In cursul atacurilor au fost lovite o rafinarie din regiunea Krasnodar, inregistrandu-se un mort, dar și o secție de vot in regiunea Zaporojie.

UE se pregatește sa aprobe noi sancțiuni impotriva Rusiei din cauza morții lui Navalnii - surse

20:30, 15.03.2024 - Uniunea Europeana este pe cale sa adopte sancțiuni impotriva Rusiei și a unor persoane considerate implicate in maltratarea și moartea criticului Kremlinului Alexei Navalnii intr-o colonie penala din Arctica, au declarat vineri trei diplomați, potrivit Reuters, potrivit mediafax. Miniștrii de Externe…

Rusia ia masuri dupa noul pachet de sancțiuni al UE: „Sunt acțiuni ostile”

15:50, 23.02.2024 - Ministerul de Externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

VIDEO. Ucraina cere noi sancțiuni impotriva Rusiei

18:30, 20.02.2024 - Premierul ucrainean, Denys Shmyhal, a indemnat marți, 20 februarie, Uniunea Europeana și Japonia sa impuna noi sancțiuni economice Rusiei dupa moartea liderului opoziției ruse Alexei Navalnii. Comentariile au fost facute dupa ce națiunile UE, precum Germania, Lituania și Suedia, au solicitat noi sancțiuni…

Statele din Uniunea Europeana vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

12:35, 19.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt asteptate sa discute noi sanctiuni impotriva Moscovei pentru moartea de saptamana trecuta a lui Aleksei Navalnii, cel mai proeminent lider al opozitiei din Rusia.

Razboi in Ucraina, ziua 712. UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la inceputul razboiului

16:15, 05.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 711. Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse care a declansat razboiul din Ucraina.

UE pregateste noi sanctiuni impotriva Rusiei. Pe lista sunt și companii din domeniul apararii și securitații

15:31, 05.02.2024 - Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse asupra Ucrainei, afirma luni dpa, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?