Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina, politicile mondiale de apărare, politicile energetice - temele centrale ale Forumului de la Davos. Rușii nu vor fi prezenți

Publicat:

Razboiul din Ucraina si efectele sale asupra politicilor energetice si de aparare mondiale, dar si schimbarile climatice vor fi teme centrale ale , care incepe luni la Davos, in Elvetia.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

Razboiul din Ucraina. Rușii iau prizonieri și impușca civili in nordul orașului Vovciansk

15:46, 16.05.2024 - Forțele ruse iau prizonieri civili ucraineni și impiedica evacuarea acestora in partea de nord a orașului Vovciansk din regiunea Harkov, aflata in conflict, a declarat, joi, 16 mai, ministrul de interne Ihor Klimenko.

Viktor Orban a recunoscut ca nu mai are de ales: Cu o condiție, va majora cheltuielile pentru Aparare

13:45, 03.05.2024 - Cheltuielile pentru aparare din Ungaria vor fi majorate daca razboiul din Ucraina se prelungește in 2025. Anunțul a fost facut premierul Viktor Orban. Acesta nu a spus cu ce suma va crește bugetul apararii. Ungaria va fi nevoita sa majoreze cheltuielile pentru aparare anul viitor, daca razboiul din…

A mai cazut un mit in Europa: Veșnica 'țara neutra' se implica serios in razboiul din Ucraina

12:56, 26.04.2024 - Elveția va acorda Ucrainei un ajutor in valoare de 4,4 miliarde de lire sterline. Ajutorul a fost aprobat de o comisie parlamentara. Justificarea este ca banii vor fi folosiți pentru reconstrucția și obținerea pacii in Ucraina.

In timp ce fac prapad in Ucraina, rușii cer Israelului și Iranului sa inceteze razboiul

17:45, 15.04.2024 - Rusia a chemat luni Iranul si Israelul la 'retinere' pentru evitarea oricarei noi 'escaladari' dupa atacul intreprins de Teheran impotriva teritoriului israelian ca riposta la lovitura mortala asupra consulatului iranian la Damasc, transmite AFP si Reuters.

Rușii au avariat sau distrus 5 din cele 6 centrale ale celei mai mari firme private de energie din Ucraina

10:15, 01.04.2024 - Șeful celei mai mari firme private de energie din Ucraina, DTEK, a transmis ca cinci dintre cele șase centrale ale sale au fost avariate sau distruse, cu 80% din capacitate pierduta dupa doua saptamani de atacuri rusești, și ca reparațiile ar putea dura pana la 18 luni, informeaza Reuters.

Momentul cel mai periculos al razboiului pentru Ucraina. Rușii incearca sa destabilizeze liniile de aparare ucrainene și se pregatesc pentru o noua ofensiva

07:00, 17.03.2024 - Rușii vor continua acțiunile ofensive pentru a destabiliza liniile de aparare ucrainene, in timp ce se pregatesc pentru o noua ofensiva in vara anului 2024, susține Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Rusia pregatește o noua ofensiva in vara anului 2024, estimeaza Institutul pentru Studiul Razboiului

02:05, 17.03.2024 - Rusia pregatește o noua ofensiva in vara anului 2024, estimeaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), in cea mai recenta analiza. Totodata, ei incearca sa mentina ritmul operatiunilor de ofensiva din estul Ucrainei pentru a preveni stabilizarea liniilor de aparare ale ucrainenilor. Rusii sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?