Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina anunţă noi câştiguri teritoriale în Bahmut. Liderul Wagner acuză Moscova că abandonează liniile de apărare

Publicat:

Ucraina raporteaza noi castiguri teritoriale in orasul Bahmut, in timp ce liderul gruparii Wagner critica din nou Moscova pentru ca abandoneaza liniile de aparare. Luptele se dau pentru fiecare metru de teren, in timp ce bombardamente intense au loc asupra ambelor pozitii.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova anunța o riposta 'devastatoare' daca Ucraina va lovi podul din Crimeea

21:10, 03.05.2024 - Oricarui atac ucrainean susținut de Occident impotriva podului din Crimeea sau a Crimeei insasi i se va raspunde puternic de catre Rusia, a declarat vineri purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citata de Reuters, conform Rador Radio Romania.

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia acuza oficial Ucraina de implicare in atacul terorist de la Crocus Hall

00:06, 01.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 768. Un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe de la Moscova susține ca toate urmele crimelor masacrului de saptamana trecuta, in care au murit 143 de persoane, duc catre regimul de la Kiev.

Seful FSB acuza SUA, Regatul Unit si Ucraina ca se afla in spatele atacului de la Moscova (TASS)

18:05, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a declarat marti ca SUA, Regatul Unit si Ucraina se afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Atentatul de la Moscova. Zelenski il acuza pe Putin ca da vina pe Ucraina

22:40, 23.03.2024 - "Ceea ce s-a intamplat ieri la Moscova este evident: Putin si ceilalti ticalosi incearca doar sa dea vina pe altcineva", a spus Zelenski in mesajul sau zilnic, dupa ce oficiali rusi au avansat ipoteza unei piste ucrainene.Vladimir Putin a dat asigurari sambata ca "toti cei patru autori" ai atacului…

Razboi in Ucraina, ziua 753 | ISW: Rușii incearca sa destabilizeze liniile de aparare ucrainene și se pregatesc pentru o noua ofensiva

00:05, 17.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 753. Rușii vor continua acțiunile ofensive pentru a destabiliza liniile de aparare ucrainene, in timp ce se pregatesc pentru o noua ofensiva in vara anului 2024, susține Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).

Rusia – Ucraina, ziua 730: Kievul și Moscova anunța ca au doborat mai multe drone inamice

09:45, 15.03.2024 - Rusia si Ucraina au declarat ca au doborat astazi mai multe drone inamice, in ziua in care rusii au inceput sa voteze in scrutinul prezidential prevazut sa dureze pana duminica. Ministerul Apararii rus a precizat intr-un comunicat ca a distrus cinci drone ucrainene si noua rachete in total deasupra…

#Ucraina: Kievul raporteaza lupte grele in estul tarii

06:30, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa. Luptele sunt centrate in zona situata la vest de Bahmut, a declarat Serhii Sidorinon pentru televiziunea ucraineana.’Inamicul…

Razboi in Ucraina, ziua 740. Moscova acuza Germania ca pregatește un razboi cu Rusia

17:11, 04.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 740. In discursul sau de duminica seara, președintele Volodimir Zelenski a afirmat ca e nevoie de voința politica din partea Europei și a SUA pentru a asigura proviziile militare pentru Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?