Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tzancă Uraganu, mai faimos decât Selly. Cine este manelistul și care este numele lui real

Publicat:

Pentru mulți numele de Selly este sinonim cu succesul, asta pana de curand. Se pare ca celebrul vlogger a fost detronat de un nou nume in lumea manelelor. Este vorba de . Așa cum ii spune și numele, a luat cu asalt, ca un uragan, topurile trending de pe youtube. a strans […] The post , mai faimos decat Selly. Cine este manelistul și care este numele lui real appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Tzanca Uraganu, la un pas sa fie saltat de mascați, din cauza banilor falși primiți la evenimente. Manelistul a povestit prin ce a trecut din cauza oamenilor rau intenționați

14:15, 07.04.2024 - Tzanca Uraganu s-a trezit intr-o situație neplacuta, asta dupa ce, in urma cu doua zile, a primit la un eveniment care a avut loc in Sibiu bani falși. Manelistul spune ca nu este pentru prima data cand trece prin ceva, asta pentru ca, ultima data, a fost la un pas de a fi saltat de mascați.

Tzanca Uraganu, prins de politie cand gonea cu 159 km/h

12:10, 21.02.2024 - Cantarețul de manele Tzanca Uraganu a ramas fara permis dupa ce polițiștii l-au prins „zburand” pe autostrada cu un bolid de lux, marți seara, in apropiere de București. Manelistul a fost prins conducand cu 159 kilometri la ora pe o porțiune de șosea pe care limita maxima era de 100 km/ora. Se afla…

Tzanca Uraganu ar fi fost prins in timp ce conducea cu 160 km/h! Polițiștii i-ar fi suspendat permisul

11:36, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu ar fi dat de probleme grave! Manelistul ar fi fost prins in timp ce conducea cu o viteza de 160 km/h! Polițiștii i-ar fi suspendat permisul de conducere din acest motiv, Incidentul s-a produs intre București și Brașov.

Xtra Night Show. Primele declarații ale lui Tzanca Uraganu, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul: „Cine va mai face asta...” / VIDEO

07:50, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu are din nou probleme cu oamenii legii! Manelistul a ajuns la secția de poliție, dupa ce a fost prins cu bani falși. Iata primele declarații ale artistului, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul.

VIDEO Tzanca Uraganu, audiat de poliție pentru bani falși. Manelistul spune ca i-a primit la dedicații: „Sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”

14:41, 20.02.2024 - Celebrul manelist Tzanca Uraganu spune ca a fost audiat de poliție intr-un dosar cu bani falși. El susține ca ar fi primit bancnote false in timpul dedicațiilor: „Stau eu pe drumuri din cauza voastra, sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”, le-a spus acesta oamenilor…

Xtra Night Show. Tzanca Uraganu se face om de afaceri! Cu ce idei a venit manelistul din Dubai: ”Aș putea sa ma asociez cu...” / VIDEO

00:01, 14.02.2024 - Tzanca Uraganu a venit din Dubai cu vești bomba! Manelistul vrea sa se faca om de afaceri și sa iși puna in aplicare ideile pe care le are. Tzanca Uraganu a dezvaluit in ce domeniu vrea sa se reprofileze și cu cine vrea sa se asocieze pentru a avea succes!

Tzanca Uraganu tuna și fulgera la adresa reprezentanților unei companii de telefonie mobila: „Ii voi da in judecata”. Ce l-a scos din sarite pe manelist / FOTO

23:35, 12.02.2024 - Tzanca Uraganu le-a declarat „razboi” reprezentanților unei companii de telefonie mobila. Manelistul susține ca s-a trezit de nenumarate ori in situații neplacute din cauza firmei respective și are de gand sa acționeze pe cale legala, dupa ultima intamplare.


Ce parere ai despre aceasta stire?